Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Μια νέα «έκπληξη» μπορεί να έρθει μόνο από Μπαλιούκο!

Share

Ιδιαίτερη κινητικότητα δε φαίνεται να παρατηρείται στον Δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων και δεν αποκλείεται να επαναληφθεί το σκηνικό των προηγούμενων εκλογών με τους ανάλογους πρωταγωνιστές.

«Κλειδί» των εξελίξεων αναμένεται να είναι η στάση του… ανίκητου Δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου που πλέον διαθέτει αστείρευτα αποθέματα εμπειρίας! Πολλοί εκτιμούν ότι αυτή η θητεία θα είναι η τελευταία για τον ίδιο, αλλά ο πρώτος πολίτης είναι θετικά προβληματισμένος να κάνει την «έκπληξη» επανακαθόδου!

Αντίπαλός του θα είναι –εκτός απροόπτου– ο Τάκης Δημητρουλόπουλος, που μάλλον έχει αποφασίσει να ξαναδοκιμάσει, ανεξαρτήτως αν θ έχει τον κ. Μπαλιούκο ή κάποιον άλλο απέναντί του.

Αυτός ο… άλλος ωστόσο δεν έχει διαφανεί ακόμη ποιος μπορεί να είναι. Ορισμένοι πάντως εκτιμούν ότι εξελίξεις μπορεί να δρομολογηθούν μόνο αν αποφασίσει ενεργό συμμετοχή και πάλι, η αεικίνητη δικηγόρος Αθανασία Κουσκουρή.

Σχετικό ρόλο περί των υποψηφιοτήτων ίσως παίξουν και οι επιλογές και τα πρόσωπα που μπορεί να εμπλακούν στην περιοχή της Ανδρίτσαινας.