Ηλεία Πολιτισμός

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Η κρίση του κορωνοϊού καθυστερεί τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Ακούστε το άρθρο

Στόχος είναι να μην χαθεί το φετινό καλοκαίρι και κυρίως τον Αύγουστο – πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας – να έχουμε συναυλίες και πανηγύρια    

Η φετινή περίοδος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα. Ανεπηρέαστος δεν θα μπορούσε να μείνει και ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, αφού πλέον τα πλάνα για τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων έχουν πάει αρκετά πίσω. Πάντως ένας αρχικός σχεδιασμός υπάρχει και γίνονται προσπάθειες να μην χαθεί το φετινό καλοκαίρι και ιδίως ο Αύγουστος. Άλλωστε είναι ο μήνας όπου έχουμε τις περισσότερες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ο κόσμος ο οποίος διαμένει στον δήμο, αλλά και οι ετεροδημότες που θα κατέβουν θέλουν να διασκεδάσουν με κάποιες θεατρικές παραστάσεις, με συναυλίες, με πανηγύρια και αρκετά ακόμη καλλιτεχνικά προγράμματα.

Οι φετινές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Δήμο αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και πάντα με σεβασμό προς την υγεία των ανθρώπων, αφού δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί ο ιός που έχει πλήξει όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και έχει προκαλέσει χιλιάδες θανάτους. Στόχος είναι μεν να αξιοποιηθούν όλες οι υποδομές οι οποίες υπάρχουν στο δήμο για την διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αλλά πάντα σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας που είναι αναγκαία. Αυτό βέβαια θα περιορίσει την προσέλευση του κόσμου, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Έστω και με όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης οι κάτοικοι του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα θεάματα.

Όλη η επικαιρότητα