Ηλεία

Δήμος Ανδρίτσαινας –Κρεστένων: Ξεκίνησε η ανάπλαση της οδού Αρχαίας Ολυμπίας

Σύντομα θα ξεκινήσουν και άλλα έργα σε Κρέστενα, Ανδρίτσαινα και Καλλιθέα

Ένα πολύ σημαντικό έργο, αυτό της ανάπλασης της οδού Αρχαίας Ολυμπίας, μιας εκ των κεντρικών οδών της Κρέστενας, που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της πόλης ξεκίνησε χθες. Η παρέμβαση θα ξεκινήσει από την συμβολή της οδού Αρχαίας Ολυμπίας με την οδό Ξενοφώντος (παλιά Πυροσβεστική) και θα ολοκληρωθεί μέχρις το ύψος του Νεκροταφείου. Τα έργα θα γίνουν σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου και αφορούν πέρα από ασφαλτόστρωση, διευθέτηση όμβριων υδάτων, ηλεκτροφωτισμό και άλλα. Είναι ένα σημαντικό έργο ανάπλασης στην «καρδιά» της πόλης των Κρεστένων, που θα βοηθήσει κατά πολύ την οδική πρόσβαση των πολιτών. Μάλιστα με ανακοίνωση του ο δήμος παρακαλεί τους κάτοικους της περιοχής να βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξη του έργου, απομακρύνοντας τα οχήματά τους και απελευθερώνοντας το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια από κάθε αντικείμενο.

Σύντομα θα ξεκινήσουν και άλλα έργα στην Κρέστενα, στην Ανδρίτσαινα, αλλά και στην Καλλιθέα (πρόκειται για την ανάπλαση της περιοχής), όπως και στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου, ενώ σε εξέλιξη είναι έργα οδοποιίας 1.900.000 σε Ανδρίτσαινα και Κρέστενα, όπως οι εργασίες σε διάφορα τμήματα της εργολαβίας που αφορά τον παραποτάμιο δρόμο Ανδρίτσαινας-Σέκουλα-Μάτεσι.

Ετοιμασίες για το καρναβάλι

Εντωμεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι ετοιμασίες για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Κρέστενα, που θα έχουν πολλές εκπλήξεις φέτος.

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ξεκίνησε από χθες Τρίτη 18

Φεβρουαρίου 2020 τη διανομή των προϊόντων στους ωφελούμενους του

προγράμματος της «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Η διανομή θα γίνεται στα Κρέστενα, στο ισόγειο του καινούριου Δημαρχείου (όπισθεν κτιρίου), πλατεία Παπαπολυχρονίου, έως και σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες από 10:00 π.μ. ως 14:00 μ.μ.

Τα προϊόντα που διανέμονται προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές και

χορηγίες τόσο των πολιτών του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων όσο και

επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα μέλη της οικογένειας με

εξουσιοδότηση ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι δικαιούχοι της διανομής είναι οι δικαιούχοι που εμπίπτουν στα εισοδηματικά περιουσιακά και κοινωνικά και άλλα κριτήρια.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο τηλέφωνο 2625023888, αρμόδιες υπάλληλοι Χρυσούλα Γιαννοκώστα και Σταυρούλα Νικολοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα