Ηλεία

Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Συνεδρίασε η Επιτροπή του Δήμου για τη χορήγηση βοηθήματος σε δημότες για επανασυνδέσεις ρεύματος

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ενημερώνει τους  δημότες του ότι την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018  στο γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Γιαννακόπουλου Πέτρου συνεδρίασε η επιτροπή του άρθρ. 36 του Ν. 4508/2017 προκειμένου να εξεταστούν οι υποβληθείσες αιτήσεις για την χορήγηση του ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ευπαθών καταναλωτών, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Η Επιτροπή συγκροτήθηκε κατόπιν της υπ.αριθ. 131/2018 απόφασης του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας και αποτελείται από έναν εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, τον κ. Γιαννακόπουλο Πέτρο, Αντιδήμαρχο, αρμόδιο για θέματα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνο θεμάτων Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών υπηρεσιών, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής, την κα. Στεφανοπούλου Αλεξάνδρα, Προϊσταμένη ΔΕΗ Α.Ε Καταστήματος Πωλήσεων Πύργου και τον κ. Καραγιάννη Αντώνιο, εκπρόσωπο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος, κος  Κωσταριάς Φώτιος, Υπεύθυνος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και η Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, κα Πρίνου Ελένη για τον συντονισμό των εργασιών της επιτροπής και την τήρηση των πρακτικών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξετάστηκαν οι αιτήσεις των Δημοτών, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι οποίες εγκρίθηκαν σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την  Κείμενη Νομοθεσία.

Ήταν η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος μας,  ώστε κανείς δικαιούχος να μην μείνει χωρίς ρεύμα. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι έχουν  αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας  της κύριας κατοικίας τους μέχρι και την 21/09/2018 να υποβάλουν αίτηση στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου από Τρίτη έως Πέμπτη και ώρες 09:00 πμ έως 13:00 μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, Πρ. Κονδύλη & X. Κοσμοπούλου 1 ή  να  επικοινωνούν στα τηλέφωνα 26240-22549 και 22250.

Όλη η επικαιρότητα