Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Αποκαταστάθηκε η ζημιά στον αγωγό της Εφύρας

Ακούστε το άρθρο

Αποκαταστάθηκε  το μεσημέρι της Τετάρτης,  η ζημιά που υπέστη  ο αγωγός ύδρευσης στην περιοχή της Εφύρας στην Πηνεία. Την ζημιά προκάλεσε σκαπτικό μηχάνημα κατά τον καθαρισμό ρέματος στην περιοχή.

Άμεσα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σπηλιωτόπουλος ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Πηνείας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο κ. Παπαδόπουλους βρέθηκε στο σημείο με συνεργείο του δήμου για την προσωρινή αποκατάσταση της ζημιάς, ώστε να μην μείνει η περιοχή χωρίς νερό και χθες έγινε η πλήρης αποκατάσταση.

«Σήμερα (σ.σ. χθες)  η βλάβη αποκαταστάθηκε χάρις στον επαγγελματισμό και την εμπειρία που διαθέτουν οι τεχνικοί. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα όσον αφορά στην χρήση του νερού. Καλώ τους κατοίκους της Πηνείας, αλλά και του δήμου Ήλιδας να μην γίνεται αλόγιστη χρήση του νερού, διότι σε πολλές τοπικές κοινότητες παρατηρείται έλλειψη. Το νερό είναι για οικιακή χρήση και όχι για πότισμα κήπων…», δήλωσε ο κ. Β. Παπαδόπουλος.

Ο αντιδήμαρχος Ήλιδας γνωστοποίησε  ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνει έλεγχος από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου για παροχές που χρησιμοποιούνται για πότισμα και για το εάν διαθέτουν  υδρόμετρα, διαμηνύοντας ότι  για τους παραβάτες θα εφαρμοστεί ο κανονισμός ύδρευσης ο οποίος προβλέπει αυστηρές κυρώσεις.

Όλη η επικαιρότητα