Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Διανομή τροφίμων & υγειονομικού υλικού σε ευπαθείς ομάδες και οικισμούς Ρομά

Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο των δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης από τον Δήμο Ήλιδας, πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων και υγειονομικού υλικού σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και οικισμούς Ρομά.

Μετά τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των κενών οικοπέδων και κοινόχρηστων χώρων στις συνοικίες Παπακαυκά, Τσιχλέικων, περιοχής νεκροταφείου Αγίου Γεωργίου και Κέντρου, οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ήλιδας προέβησαν στην παροχή τροφίμων και υγειονομικού υλικούστις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγκεκριμένα στις οικογένειες Ρομά που διαμένουν στις παραπάνω συνοικίες, στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόνοιας κ. Αβραάμ Μπούρας, ο οποίος συντόνισε τη διανομή των τροφίμων, δήλωσε: «Ο Δήμος Ήλιδας συνεχίζει να είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες σε αυτή τη δύσκολη μάχη διαχείρισης της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Η ενεργοποίηση όλων των δομών της κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου ήταν άμεση από τις πρώτες στιγμές εμφάνισης της πανδημίας και θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ  στις υπηρεσίες του Δήμου και στην Εθελοντική Ομάδα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας,  που συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης».

Όλη η επικαιρότητα