Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Επιτροπές για τους λογαριασμούς ύδρευσης

Τα πρόσωπα των επιτροπών
Ακούστε το άρθρο

Στη συγκρότηση Επιτροπής Μειώσεων Λογαριασμών Ύδρευσης και στην επανασυγκρότηση της Επιτροπής Ενστάσεων Καταναλωτών, προχώρησε με απόφαση που έλαβε στην πρόσφατη τακτική συνεδρίασή της την περασμένη Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Ήλιδας.

Ειδικότερα, το θέμα εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης, που ζήτησε να τεθεί προς συζήτηση διότι λόγω της μετακίνησης και αποχώρησης υπαλλήλων (Συνταξιοδότηση, κινητικότητα κλπ.) καθώς και παραίτησης αιρετών μελών από κάθε είδους επιτροπή, υπήρχαν αρκετές εκκρεμότητες πολιτών προς διευθέτηση.

Μάλιστα, κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής να εγκρίνουν τη συζήτηση του θέματος ως κατεπείγον και να συζητηθεί κατά προτεραιότητα.

Τα πρόσωπα των επιτροπών

Από την ψηφοφορία στην οποία τέθηκαν τα μέλη, αποφασίστηκε έγκριση της συγκρότησης Επιτροπής Μειώσεων Λογαριασμών Ύδρευσης, με πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευγένιο Αστερή και μέλη τον Υπάλληλο Υπηρεσίας Ύδρευσης Γεώργιο Παπαδόπουλο, τον Υπάλληλο Υπηρεσίας Ύδρευσης Γεώργιο Κοτσιρώνη, την Υπάλληλο Οικονομικής Υπηρεσίας Μαρία Φωτοπούλου, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Φώτη Νικολόπουλο και το Γραμματέα Χρήστο Βούλγαρη. Παράλληλα, εγκρίθηκε και η επανασυγκρότηση Επιτροπής Ενστάσεων Καταναλωτών για λογαριασμούς Ύδρευσης, που θα αποτελείται από τον πρόεδρο Ευγένιο Αστερή και μέλη τον Προϊστάμενο Υπηρεσίας Ύδρευσης Ιωάννη Νικάκη, τον Προϊστάμενο Υπηρεσίας Οικονομικών Θανάση Δελλή, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Φώτη Νικολόπουλο και το Γραμματέα Χρήστο Βούλγαρη.

Όλη η επικαιρότητα