Πολιτική

Δήμος Ήλιδας: Η Ανεξαρτησία για τα 2 χρόνια θεσμικής έκφρασης

anexarthsia.jpg

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Ήλιδας εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τη συμπλήρωση δυο ετών θεσμικής παρουσίας της 3ης δημοτικής παράταξης, της οποίας ηγείται ο Νίκος Διαμαντόπουλος. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της νέας γενιάς, δια της Υπεύθυνης Πολιτικού Σχεδιασμού και ηγετικού στελέχους του νεανικού αυτοδιοικητικού σχήματος, κας Θεοδώρας Μπουσδούκου, αναφέρει τα εξής:

Με ιδέες και συγκεκριμένες προτάσεις… με ανθρώπινες και κοινωνικές, πολιτισμικές και ιστορικές, παραγωγικές και οικονομικές αναφορές. Με τις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και την ισχύ της ελπίδας. Και εν τέλει, μέσα από στοιχεία συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και σημείων αναφοράς που μπορούν να συμβάλλουν οργανωμένα και συστηματικά σε μια πραγματική, αναπτυξιακή στρατηγική για τον Δήμο Ήλιδας και όλη την ολυμπιακή γη της Ηλείας. Έτσι πορεύτηκε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της νέας γενιάς, στα δυο πρώτα χρόνια της δημοτικής περιόδου 2014–2019.

Πράγματα που μπορεί να μοιάζουν μικρά βέβαια, μπροστά σ’ εκείνο που για μας, αποτελεί την πρώτιστη στόχευση. Την αλλαγή νοοτροπιών δηλαδή. Αφού η νοοτροπία μας είναι αυτή που είτε θ’ αλλάξει και θα μας βγάλει σ’ έναν δρόμο ευημερίας και προοπτικής, είτε όχι και ως εκ τούτου θα συνεχίζουμε να είμαστε τα μέρη ενός φαύλου κύκλου που θα μας αφήνει συνεχώς στο ίδιο τέλμα.

Είναι λοιπόν, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των ιδεών, ως δύναμη των προτάσεων και η παράταξη του συγκεκριμένου, που καλείται να ανοίξει δρόμους καλλιεργώντας μια άλλη φιλοσοφία, μια νέα κουλτούρα και εν τέλει μια διαφορετική νοοτροπία, πρώτα ενδοπαραταξιακά και κατόπιν στην ίδια την κοινωνία.  

Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη και τους φίλους της Ανεξαρτησίας που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, καθώς βέβαια και τους πολίτες, όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και μας τιμούν με τις απόψεις και τις σκέψεις τους, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Δυο χρόνια θεσμικής παρουσίας λοιπόν και συμμετοχής στα δημοτικά πράγματα της ολυμπιακής Ήλιδας. Δυο χρόνια και συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, με ιδέες και προτάσεις, όπως μόνο η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ξέρει…!!!

Όλη η επικαιρότητα