Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: Η Ελένη Φιλίνη υποψήφια με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

Με ισχυρή συμμετοχή από εκπροσώπους του γυναικείου φύλλου το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας.
Ακούστε το άρθρο

«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Με σεβασμό στους συμπολίτες μας, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΝΩΣΗ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ δημιουργούμε το ΑΥΡΙΟ στο ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!

Με ΙΣΧΥΡΟ «ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» η τρίτη ανακοίνωση υποψηφιοτήτων!!!  – Με τη νέα γενιά ΜΠΡΟΣΤΑ, την ΗΛΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, προχωράμε για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΑΛΛΑΓΗ την 8η Οκτωβρίου –Με την καταξιωμένη ηθοποιό ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ το ψηφοδέλτιο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ με την Τρίτη ανακοίνωση υποψηφίων μας αποδεικνύοντας πως όταν μιλάμε για ΑΛΛΑΓΗ σε πρόσωπα και νοοτροπίες, το πράττουμε στην πραγματικότητα.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ και την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στα παιδιά, τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ αλλά και ισχυρή συμμετοχή από εκπροσώπους του γυναικείου φύλλου!!!

Η αγάπη και η στήριξη των συμπολιτών μας, σε συνδυασμό με την οριστική απόφαση της ΑΛΛΑΓΗΣ στο δήμο μας, κάτι που όλες και όλοι με μια φωνή ΑΠΑΙΤΟΥΝ, μας δίνει δύναμη και την μεγάλη αισιοδοξία ότι η νίκη την 8ης Οκτωβρίου θα είναι μεγάλη.

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ενωμένοι, δίνουμε ισχυρή απάντηση στο κατεστημένο στο Δήμο Ήλιδας. Δεν δίνουμε άλλα περιθώρια για ευκαιρίες και προεκλογικές υποσχέσεις. Δεν τους επιτρέπουμε πλέον να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να προσβάλλουν την προσωπικότητά μας.

Λέμε ΝΑΙ στην αισιόδοξη προοπτική του τόπου μας, καθιερώνουμε νοοτροπία συνέπειας και εργατικότητας, δημιουργούμε ένα Δήμο φιλικό προς τον πολίτη και τον επισκέπτη. Ενσωματώνουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, με ευρεία συμμετοχή νέων παιδιών και του γυναικείου φύλλου, νέων προσώπων  που δικαιούνται μια ευκαιρία στη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών για ένα καλύτερο αύριο, στο Δήμο μας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος από την πρώτη στιγμή με ειλικρίνεια και συνέπεια ξεκαθάρισε : «Προχωράμε μπροστά με σύμμαχο την κοινωνία και γνώμονα την ΑΛΗΘΕΙΑ. Σε αυτή την πορεία έως την 8η Οκτωβρίου όπου οι πολίτες με την ετυμηγορία τους θα αναλάβουν την απόλυτη ευθύνη για το μέλλον του τόπου μας, σιγούν οι ατομικοί εγωισμοί και ανταγωνισμού και πρωτεύει το μέλλον του Δήμο  μας και η ποιότητα της ζωής μας.

Οι αντίπαλοί μας φαίνεται ότι δεν διαθέτουν ούτε σεβασμό ούτε αρχές. Τους ενώνει η ιδεοληψία της εξουσίας και της πολιτικής αποκατάστασής τους σε βάρος όλων μας. Οδηγούμαστε για μια ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, την 8η Οκτωβρίου και ΟΧΙ σε σύμπραξη ηττημένων και … αλισβερίσια της δεύτερης Κυριακής .

Πιστεύουμε με σεβασμό και αναγνώριση στις δημιουργικές και ανατρεπτικές δυνάμεις της Κοινωνίας μας και στις δυνατότητες κάθε συμπολίτη μας που έχει θέληση, άποψη και φωνή.

Στο κάτω – κάτω της γραφής, χωρίς να μηδενίζουμε το παρελθόν, επί 30 χρόνια τους δώσαμε πάμπολλες ευκαιρίες. Τους δώσαμε πολιτική οντότητα με την ψήφο μας. Τους δώσαμε αναγνώριση και υπόσταση στην κοινωνία μας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ από όλες και όλους τους συμπολίτες μας ως νέα πρόσωπα με την νέα γενιά μπροστά για να αποδείξουμε, – με τη στήριξη και την ψήφο σας στις 8 Οκτωβρίου- , τις ικανότητές μας και το ζήλο μας για το μέλλον του τόπου μας.

Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμα και τα όνειρα θέλουν δουλειά και ΕΜΕΙΣ είμαστε αποφασισμένοι με τη νέα γενιά ΜΠΡΟΣΤΑ, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, να αγωνιστούμε με «όπλα μας» την ειλικρίνεια, τη γνώση, το ζήλο και την αγάπη για τον τόπο μας.

Η πραγματικότητα σήμερα στην Αμαλιάδα και τα χωριά μας είναι αδιάψευστος κριτής. ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!

Ποιος ή ποια δεν το βλέπει ή ακόμα χειρότερα δεν το βιώνει; 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τέλος ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ χωρίς τέλος;

Το δίλλημα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, για το Δήμο Ήλιδας είναι ξεκάθαρο : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τέλος ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ χωρίς τέλος;

Απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή και τον κουρασμένο Δήμαρχο, την πρώην δημοτική αρχή και τον πρώην δήμαρχο να λάμπει δια της απουσίας του αλλά και απέναντι σε πρώιμες υποψηφιότητες πολιτικής γραφικότητας που το παρελθόν τους όπως και το παρόν τους είναι εγκλωβισμένο στο σκιώδες πολιτικό σύστημα που προέρχεται από το παρελθόν, η παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, παρουσιάζουν την επιλογή της ανατροπής και αλλαγής από τον πολίτη για τον πολίτη .

Σήμερα υπάρχει ΔΙΕΞΟΔΟΣ για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο Ήλιδας με υποψήφιο τον Δήμαρχο τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, αντάξιο σε υπευθυνότητα, γνώση και εμπειρία, ειλικρίνεια, ενδιαφέρον και ζήλο που απαιτείται να διαθέτει ένας Δήμαρχος.

Η παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» έχει διάπλατα ανοιχτά τις πόρτες της να δεχθεί κάθε συμπολίτη που επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα ΑΛΛΑΓΗΣ για ένα καλύτερο αύριο.

Η δήθεν υπεροπλία σε υλικά αγαθά όπως κάποιοι διαλαλούν πως διαθέτουν, η προβοκάτσια να κάνουν απέναντί μας, και η προσπάθεια τους για εύρεση υποψηφίων με μικροπολιτικά τεχνάσματα, έχουν πέσει στο κενό. Στο τέλος της ημέρας θα υποστούν τη μεγαλύτερη ήττα τους. Το ΒΑΤΕΡΛΟ τους πλησιάζει!!!

Οι συμπολίτες μας, ας κοιτάξουν τα πρόσωπα που έχουν εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο μας και ας κρίνουν.

Επιθυμία μας είναι η ΣΥΓΚΡΙΣΗ και ΟΧΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!!!

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με συνέπεια προβαίνει στην τρίτη κατά σειρά ανακοίνωση νέων υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ, δίνοντας το έναυσμα για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στον τόπο μας.

Με στόχο την ανάδειξη του Δήμου μας και με ναυαρχίδα την Αρχαία Ήλιδα, δίνουμε έμφαση στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και η συμμετοχή του μουσικού ερμηνευτή παραδοσιακών τραγουδιών, ενός Πανελλαδικά καταξιωμένου καλλιτέχνη του Παναγιώτη Λάλεζα, ως υποψηφίου Δημοτικού Σύμβουλου, δώσαμε αρχικά το στίγμα υπευθυνότητας που μας διακατέχει. Σήμερα με την παρουσίαση και ανακοίνωση της υποψηφιότητας μιας σημαντικής καλλιτέχνη με προσφορά στο θέατρο και τον κινηματογράφο, της ΕΛΕΝΗΣ ΦΙΛΙΝΗ , επισφραγίζουμε την πρόθεσή μας ότι δεν λειτουργούμε ευκαιριακά αλλά με σοβαρότητα και ειλικρίνεια.

Η παρουσία και προσφορά στον πολιτισμό της χώρας, της κυρίας Φιλίνη σε συνδυασμό με το ήθος που την διακρίνει είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Πέραν της μεγάλης αγάπης και διαδρομής της στον καλλιτεχνικό χώρο, διακρίνεται και για την πορεία και δράση της ως φιλόζωη. Η παρουσία της στο Δήμο μας και από την θέση της υποψήφιος Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» αλλά και η προσωπική σχέση που διατηρεί με τον επικεφαλής της παράταξης Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση μας για αλλαγή πορείας στον Δήμο μας.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ελένη Φιλιποπούλου (Φιλίνη) – Ηθοποιός

Μαρία Γαργαρώνη – Εργατολόγος

Αναστασία Κερπινιώτη – Τραπεζικός Υπάλληλος

Ευθυμία Παναγιωτάρα – Κοινωνιολόγος

Ελισάβετ Αλεξοπούλου – Ιδιωτικός Υπάλληλος

Αγγελική Ξένου – Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Ιωάννης Παπαδημητρίου – ε.α. Λιμενικός

Ευάγγελος Βασιλόπουλος – Συναταξιούχος

 

Όλη η επικαιρότητα