Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: «Η Λαϊκή Αγορά Αμαλιάδας θα λειτουργήσει κανονικά το Σάββατο 6 Ιουνίου με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα»

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Ήλιδας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως, η Λαϊκή Αγορά Αμαλιάδας θα λειτουργήσει κανονικά το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχουν οριστεί από τα αρμόδια Υπουργεία .Έτσι θα πρέπει  να εφαρμόσουν τα εξής μέτρα:

  1. Οι πωλητές θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των πάγκων και ο ενδιάμεσος χώρος να είναι κενός και ελεύθερος από αντικείμενα.
  2. όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης,
  3. κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα,
  4. οι καταναλωτές να μην συνωστίζονται στους πάγκους και τους διαδρόμους της Λαϊκής Αγοράς και να διατηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τους.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις των πολιτών, ο Δήμος Ήλιδας επισημαίνει πως όλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να εφαρμόζουν όλες τις οδηγίες που αφορούν τις αποστάσεις, την συχνή απολύμανση των χεριών, τη χρήση μάσκας και κυρίως να αποφεύγονται οι συνωστισμοί.

Όλη η επικαιρότητα