Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Ήλιδας: Στο ψηφοδέλτιο Κράλλη ο επιχειρηματίας Ανδρέας Παπαδάτος

Ακούστε το άρθρο

 Την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαδάτου στο συνδυασμό «Ήλιδα – Νέα Γενιά Ιδεών» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Κράλλης.

Δήλωση Ανδρέα Παπαδάτου

Γεννήθηκα στην Αμαλιάδα και ήδη από τα μαθητικά μου χρόνια είχα έντονη παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μου. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι από το 1975 στο χώρο των απολυμάνσεων. Σταδιακά η εταιρεία μου «Απολυμαντική» επεκτάθηκε και σήμερα με την επωνυμία «AXIVEN» δραστηριοποιείται στο χώρο των απολυμάνσεων, στην παροχή υπηρεσιών κτηρίων και στην εμπορία γεωργικών εφοδίων στη Ελλάδα και στο εξωτερικό (Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλγερία), απασχολώντας 140 εργαζομένους, η πλειοψηφία των οποίων έλκουν την καταγωγή τους από τον Δήμο Ήλιδας.

Με βάση τις προσλαμβάνουσες που έχω λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχοντας οργανώσει τη διάδοχη κατάσταση στην εταιρεία, δίνοντας τη σκυτάλη στα τέσσερα παιδιά μου, διατηρώντας τον συμβουλευτικό μου ρόλο, αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές, αποδεχόμενος την πρόταση του οραματιστή Δημάρχου, Δημήτρη Κράλλη, με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στη γενέτειρά μου.

Με συγκροτημένο στρατηγικό σχέδιο διεκδικούμε την τουριστική ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, την ανάδειξη της Αρχαίας Ήλιδας και της Λίμνης Φράγματος Πηνειού και αναλαμβάνουμε συλλογικές πρωτοβουλίες για τη νέα παραγωγική Πηνεία. Σήμερα το τοπικό επιχειρείν, το επιστημονικό δυναμικό της πόλης και η νέα γενιά ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να υλοποιηθεί το οραματικό σχέδιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας, ΗΛΙΔΑ-«ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ».

ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

για να αλλάξουμε τον αναπτυξιακό, κοινωνικό, πολιτιστικό χάρτη στον Δήμο Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα