Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Δήμος Πατρέων: Ο Δημήτρης Βούλγαρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το “σπιράλ” του Π. Ψωμά

Ακούστε το άρθρο

«Ονειρεύομαι έναν Δήμο που θα είναι δίπλα στον πολίτη βελτιώνοντας την καθημερινότητά του»

«Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ήταν μία πρόκληση που με χαρά ανέλαβα να αντιμετωπίσω, κινούμενος αποκλειστικά από ένα και μοναδικό κίνητρο, την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Η ευημερία και η πρόοδός του πρέπει να αποτελούν ευθύνη όλων μας» τονίζει ο Δημήτρης Βούλγαρης, Μηχανολόγος Μηχανικός, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά.

«Αποφάσισα να συμμετέχω στο “σπιράλ”, γιατί υπάρχουν οργανωμένες προτάσεις για τον Δήμο, συγκεκριμένοι στόχοι, μεγάλη διάθεση από νέους, άφθαρτους και δραστήριους ανθρώπους» εξηγεί και προσθέτει: «Η Πάτρα μας, ως τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, πρέπει να αποκτήσει τη θέση και την αίγλη που της αξίζει. Ονειρεύομαι έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει υποδομές, θα δημιουργήσει νέες και θα είναι δίπλα στον πολίτη βελτιώνοντας την καθημερινότητά του».

Ο Δημήτρης Βούλγαρηςτου Βασιλείου, γεννήθηκε το 1981 στην Πάτρα. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΑΤΕΙ Πατρών. Διαθέτει επιμόρφωση σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας της εργασίας και έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σε καινοτόμες κατασκευές. Είναι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.ΤΕ.Μ). Είναι ιδιοκτήτης της Τεχνικής Κατασκευαστικής Εταιρείας VoulgarisCreate&Construct  που δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  Επιπλέον, από μικρή ηλικία συμμετείχε στο σώμα Ελλήνων Προσκόπων έχοντας πάντα ανεπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού και της συμμετοχής στα κοινά. Ασχολείται χρόνια με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό συμμετέχοντας σε αρκετά ποδοσφαιρικά σωματεία της Αχαΐας.

Όλη η επικαιρότητα