Δήμος Πατρέων: Παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Πατρέων ο Υφυπουργός Άμυνας κρύβεται γιατί έχει δρομολογήσει την δημοπρασία για το “409”

Share

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, να επικοινωνήσει με τον Υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, προκειμένου να οριστεί συνάντηση για το θέμα του «409» πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου, το οποίο η κυβέρνηση θέλει να παραδώσει σε ιδιώτες, αυτό μέχρι σήμερα έχει καταστεί αδύνατον.

Είναι φανερό ότι ο Υφυπουργός κρύβεται, γιατί έχει δρομολογήσει τον διαγωνισμό για τις 22 Φεβρουαρίου. Με τη στάση της αυτή, η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς, αποδεικνύουν ότι περιφρονούν τον Πατραϊκό λαό.

Η Δημοτική Αρχή έχει ενημερώσει με επιστολές, τον Πρωθυπουργό και τον Υφυπουργό Άμυνας, ότι η πόλη και οι φορείς της ζητούν να ακυρωθεί η δημοπρασία και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αξιοποίησης του κτιρίου για τις υγειονομικές ανάγκες της περιοχής.

Η παραχώρηση του νοσοκομείου σε ιδιώτες αποτελεί εχθρική για τον λαό της Πάτρας ενέργεια και αιτία «πολέμου».

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση, ότι οι όποιες ενέργειές τους, αν θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση με τις επιλογές του πατραϊκού λαού, θα φροντίσουμε να μείνουν στα χαρτιά. Θα βρουν απέναντί τους τη Δημοτική Αρχή, καθώς και τους μαζικούς λαϊκούς φορείς.