Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού

Μαρίνος: Το ψέμα και οι μεθοδεύσεις έχουν κοντά πόδια
Ακούστε το άρθρο

Η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Πηνειού εγκρίθηκε με απόφαση της Αποκεντρωμένης, δικαιώνοντας απόλυτα τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο και τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Σπύρο Βασιλείου.

Συγκεκριμένα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφασή της που δημοσιεύθηκε σήμερα, απορρίπτει την προσφυγή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δ. Γεωργόπουλου  κατά της αριθμόν 8/2023 πρόσκλησης κατεπείγουσας συνεδρίασης του ΔΣ Δήμου Πηνειού ως νόμω αβάσιμη και επικυρώνει την υπ’ αριθμ. 71/2023 του ΔΣ  

Ο Δήμαρχος Πηνειού σε ανάρτησή του στο facebook με τίτλο «Το ψέμα και οι μεθοδεύσεις έχουν κοντά πόδια» αναφέρει τα εξής: 

«Η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Πηνειού ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ! Αποκαλύφθηκε έτσι η πολιτική γύμνια και ένδεια της μείζονος αντιπολίτευσης! Η μιζέρια της, η ανυπαρξία φιλότιμου, η κακεντρεχής πολιτική της και η τοξικότητά της εξαντλήθηκαν! Η Αποκεντρωμένη απέρριψε ως νόμω αβάσιμη την προσφυγή του εντεταλμένου της αντιπολίτευσης! Δικαίωσε πανηγυρικά την Συμμαχία της Δημοτικής Αρχής με την Κοινωνία των Πολιτών, δικαίωσε τον Πρόεδρο του ΔΣ και τον Δήμαρχο! Η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου δεν σταματά! Η Οικονομική Υπηρεσία με εντολή μου προχωρά άμεσα στις πληρωμές προς τρίτους! Χρέος μου να συνεχίσω την εξελικτική πορεία των έργων που έχουν προβλεφθεί με αναθέσεις προς όφελος των συμπολιτών μας! Η ανούσια και ενίοτε επικίνδυνη για το συμφέρον του τόπου μας πολιτική που μηχανορραφούν οι νοσταλγοί του χθες, έχει στη συνείδηση των συνδημοτών μας ημερομηνία λήξης που θα αποτυπωθεί την 8η Οκτωβρίου 2023. Το ψέμα και οι μεθοδεύσεις έχουν κοντά πόδια!»

Όλη η επικαιρότητα