Categories: Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Λειτούργησε η αντιπλημμυρική θωράκιση

Share

Ικανοποιητικά αντιμετώπισε τα έντονα καιρικά φαινόμενα ο Δήμος Πηνειού. Παρά τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαν διάρκεια, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήταν σχετικά μικρά. Στόχος του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, των καλλιεργειών, του ζωικού κεφαλαίου και της περιουσίας των κατοίκων του Δήμου και τον στόχο αυτό υπηρετούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πηνειού κ. Νίκος Μαφρέδας δήλωσε: «Κύριο μέλημα του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου με στόχο πρωτίστως την προστασία της ανθρώπινης ζωής καθώς και των κατοικιών και των καλλιεργειών. Παρά την ένταση και τη διάρκεια της βροχόπτωσης τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήταν μικρά. Τόσο τα φρεάτια όσο και τα αποστραγγιστικά κανάλια ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά σε μεγάλο βαθμό. Έγκαιρα είχαν αναλάβει δράση δύο ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα καθαρισμού των φρεατίων, των σχαρών υδροσυλλογής και των αγωγών ομβρίων υδάτων στον Δήμο. Εντολή του Δημάρχου είναι να δίνουμε έμφαση στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας, αυτή είναι η αποστολή τόσο η δική μου όσο και του αντιδημάρχου Γιάννη Καραμπίνη και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πηνειού βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση».

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καραμπίνης από την πλευρά του δήλωσε ότι: «Η αντιπλημμυρική θωράκιση θα έλεγα ανταποκρίθηκε θετικά σε μεγάλο βαθμό στον Δήμο μας. Υπενθυμίζω ότι έγιναν και γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις με έργα σε διάφορες περιοχές για την θωράκισή τους.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καραμπίνης,
επεσήμανε ότι η αντιπλημμυρική θωράκιση
ανταποκρίθηκε θετικά σε μεγάλο βαθμό
στον Δήμο

Υπάρχει άριστη συνεργασία με τους ΤΟΕΒ Γαστούνης και Μυρτουντίων για τον καθαρισμό καναλιών που βρίσκονται στον τομέα ευθύνης μας, τους προέδρους των ΤΚ και φυσικά με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Μαφρέδα. Στόχος του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών μας και αυτόν τον στόχο υπηρετούμε».

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαφρέδας τόνισε ότι
οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πηνειού
βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση