Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Διαγραφή Πάνου Θεοδωρακόπουλου με 14 υπογραφές

ΣΥΜΠΑΓΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Παρελθόν αποτελεί πλέον για την παράταξη «Νέα Εποχή για την Κοινωνία των Πολιτών» ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες διεγράφη από την παράταξη.

Για την διαγραφή του μέχρι πρότινος αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπέγραψαν 14 δημοτικοί σύμβουλοι της παρατάξεως. Οι 14 υπογραφές αποδεικνύουν ότι η ομάδα του Ανδρέα Μαρίνου παραμένει συμπαγής και συνεχίζει το έργο της σε όλα τα μέτωπα.

Σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι» στις σχέσεις των δύο ανδρών ήταν η στάση που κράτησε στην τελευταία συνεδρίαση του ΦοΔΣΑ ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος ο οποίος θα συνεχίσει μοναχική αυτοδιοικητική πορεία και σίγουρα πικραμένος από τις απρόσμενες εξελίξεις.

Ο διαγραφείς Πάνος Θεοδωρακόπουλος το πρωί της Πέμπτης παραχώρησε συνέντευξη στο “Ionion FM” και στο δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο.

«Ο κ. Μαρίνος δεν κράτησε τον λόγο του και  είναι επικίνδυνος για τον τόπο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος  φράση που ενδεχομένως θα εξηγήσει περαιτέρω.

Ο δήμαρχος Πηνειού, που από την εξέλιξη αυτή βγήκε ενισχυμένος, όπως ανακοινώθηκε θα παραχωρήσει συνέντευξη την ερχόμενη Δευτέρα στο κτίριο Σισίνη στη Γαστούνη και σίγουρα θα αναφερθεί και σε αυτή την εξέλιξη.

Όλη η επικαιρότητα