Ηλεία

Δήμος Πηνειού: Επιβεβλημένη απάντηση στον κ. Αλέξιο Καστρινό

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή υστερόγραφο του κ. Αλ. Καστρινού στην «Οφειλόμενη απάντηση αρ.11», από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πηνειού αποστέλλεται η ακόλουθη επιβεβλημένη απάντηση:

«Στην «Οφειλόμενη απάντηση αρ.11» και σε ένα από τα  υστερόγραφά σας σημειώνετε απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο:

 «Αν έχετε απορίες καλό θα ήταν να το εισάγετε ως θέμα στην επόμενη προγραμματισμένη σας σύσκεψη με τους πρώην Δημάρχους…(πραγματικά είναι να γελάει κανείς)…»

Κύριε Αλέξιε Καστρινέ  αποδεικνύετε για πολλοστή φορά τον χαρακτήρα σας, στοιχεία του οποίου θέλουν να ξεχάσουν οι συμπολίτες μας. Και είναι τα στοιχεία εκείνα που μεταξύ άλλων, συνετέλεσαν στο να σας αφήσουν οι συμπολίτες μας στο περιθώριο.

Με τρόπο αλαζονικό, ειρωνικό, ανάρμοστο και ασεβή σχολιάζετε την συνάντηση του δημάρχου με πρώην αυτοδιοικητικούς που έχουν τιμήσει με την ψήφο τους και εκτιμούν με την συμπεριφορά τους σήμερα οι συμπολίτες μας.

Επιχειρείτε να απαξιώσετε ανθρώπους  που προσέφεραν στον τόπο τους, που διαθέτουν πείρα και μόρφωση, αγάπη για τον τόπο τους, ανθρώπους με κοινωνική καταξίωση που μόχθησαν για το μεροκάματο, όρο άγνωστο ενδεχομένως για εσάς.

Επιβεβαιώνετε τον κανόνα ότι οι χρεοκοπημένοι επαγγελματίες της πολιτικής θεωρούν εαυτούς αυθεντίες και με ανέξοδες «οφειλόμενες απαντήσεις» ουκ έστιν αριθμός σαν σωσίβιο σωτηρίας, αναζητούν επί ματαίω τρόπους να κρατηθούν στην επιφάνεια της αναγνωρισιμότητας, κάτι σαν «Λουδοβίκος της Γαστούνης».

Και επειδή έχετε σχέση με την επιστήμη των αριθμών αλλά ουδεμία με τον πολιτικό πολιτισμό, σας υπενθυμίζουμε φράση του Άλμπερτ Αϊνστάιν ενός εκ των μεγαλυτέρων διανοητών όλων των εποχών: «Η ηθική ενός ανθρώπου πρέπει να βασίζεται στη συμπάθεια, στην παιδεία, στις κοινωνικές σχέσεις». Και στα τρία τελευταία στοιχεία κύριε Αλέξιε Καστρινέ, οι συμπολίτες μας σας βαθμολόγησαν προσφάτως με μηδέν».

Όλη η επικαιρότητα