Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

«Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή»: Ο Κωστής Λιλιόπουλος στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμη δυναμική υποψηφιότητα, παραγωγικού και επιτυχημένου ανθρώπου, ήρθε να προστεθεί στην παράταξη νίκης του υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου, καθώς ο Κωνσταντίνος (Κωστής) Λιλιόπουλος από την Όλγα Τραγανού θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή».

Ο Κωστής Λιλιόπουλος είναι έγγαμος και έχει αποκτήσει οκτώ παιδιά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείτε από το 1975 με επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής, εμπόριο πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, εισαγωγές-εξαγωγές οπωροκηπευτικών και την παραγωγή αγροτικών προϊόντων στον Δήμο Πηνειού με εξαγωγές αγροτικών προϊόντων σε Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη. Ο κ. Λιλιόπουλος ανήκει και αυτός στους άφθαρτους ανθρώπους που μπαίνουν επιτέλους στο προσκήνιο της τοπικής αυτοδιοίκησης και μαζί με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο οραματίζονται να φέρουν τη Νέα Εποχή στον Δήμο Πηνειού!

«Ο λόγος της συμμετοχής μου στην παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ- ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ» είναι πως πιστεύω ότι αποτελείται από ανιδιοτελείς ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά στο Δήμο, όπως ύδρευση, ανακύκλωση, οδικό δίκτυο, παιδεία και πολλά άλλα τα οποία είναι αυτονόητα. Δηλώνει ότι οποιαδήποτε οικονομική αποδοχή προκύψει στο μέλλον θα κατατίθεται υπέρ του Δήμο για πολυτέκνους και άλλες ευπαθείς ομάδες», τονίζει ο κ. Λιλιόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα