Ηλεία

Δήμος Πύργου: Μέριμνα για ένα καθαρό παραλιακό μέτωπο

Ακούστε το άρθρο

Σε μια κίνηση που αναμένεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε το φετινό καλοκαίρι να μην δημιουργούνται εστίες απορριμμάτων στο παραλιακό μέτωπο προχώρησε ο δήμος Πύργου και πιο συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης.

Ειδικότερα από την περασμένη Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, απορριμματοφόρο της Υπηρεσίας κινείται σε καθημερινή βάση σε όλο το παραλιακό μέτωπο κάνοντας αποκομιδή απορριμμάτων. Το όχημα της Υπηρεσίας θα χρησιμοποιείται, έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2020, αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο δρομολόγιο που θα περνά από Επιτάλιο, Σπιάτζα, Κατάκολο, Άγιο Ανδρέα, Κορακοχώρι, Λεβεντοχώρι, Σκαφιδιά και Άγιο Ηλία…

«Η επί καθημερινής βάσης αποκομιδή των απορριμμάτων θα είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την δημιουργία λοφίσκων με απορρίμματα, μια εικόνα που υπήρχε τα προηγούμενα καλοκαίρια. Από την πλευρά μου θέλω να υπενθυμίσω στους δημότες μας να ρίχνουν τις σακούλες των απορριμμάτων τους στους κάδους. Μάλιστα περιμένουμε σε λίγες ημέρες να προμηθευτούμε τους νέους κάδους που θα τοποθετηθούν σε σημεία που έχουν συμφωνηθεί τόσο στο παραλιακό μέτωπο όσο και σε άλλα σημεία του δήμου», τόνισε μιλώντας στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ Λάμπης Αριστειδόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα