Ηλεία Πολιτισμός

Δήμος Πύργου: Σε λειτουργία το Εργαστήρι Ζωγραφικής – Αιτήσεις από πτυχιούχους Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών και σπουδαστές

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με τη Δη.Κ.Ε.Πύργου, δημιούργησαν ένα νέο καλλιτεχνικό στέκι εναλλακτικής εκπαίδευσης, στο χώρο των τεχνών. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής Δήμου Πύργου, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χώρο που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες Πύργου να δημιουργούν, να επικοινωνούν και να εκφράζονται μέσω της ζωγραφικής.

Το εργαστήρι λειτουργεί σε καθημερινή βάση στην πόλη του Πύργου στην οδό Ερμού 99 και Παιωνίου, με υπεύθυνη την κ. Αδαμαντία Τσακανίκα και την επιμέλεια πτυχιούχων καθηγητών εικαστικών τεχνών .

Ο Δήμος Πύργου, καλεί πτυχιούχους Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών, να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος ένταξης στο επιστημονικό δυναμικό του Εργαστηρίου Ζωγραφικής.

Οι ενδιαφερόμενοι (καθηγητές ή σπουδαστές) μπορούν να  καταθέσουν αίτησή, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη (από 16:00 έως τις 21:00), κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή (από  10:00 έως  13:00) στο Εργαστήρι Ζωγραφικής.

Τηλ. επικοινωνίας: 26210 37281 – 26213 62415

Email: ezdpyrgou@1489.syzefxis.gov.gr – dhkep@1489.syzefxis.gov.gr

Όλη η επικαιρότητα