Ηλεία

Δήμος Πύργου: Τα επόμενα βήματα του Τάκη Αντωνακόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία για τον τρόπο που θα κινηθεί στο προσεχές διάστημα φανέρωσε χθες κατά την διάρκεια της εμφάνισης του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος βρέθηκε στο στούντιο της ΟΡΤ απαντώντας στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας Ράνιας Τζαβάρα (σ.σ. μαζί στη φωτο), αποκαλύπτοντας ότι είναι αποφασισμένος να κινηθεί δυναμικά κατά την διάρκεια της θητείας του προκειμένου να δώσει λύσεις στα προβλήματα τόσο του Πύργου όσο και των τοπικών κοινοτήτων του δήμου.

Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο Τάκης Αντωνακόπουλος ξεχώρισαν τα εξής:

  • Για το θέμα της στελέχωσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας με επιπλέον απορριμματοφόρα έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, με τον οποίο πολύ σύντομα θα συναντηθεί προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες.
  • Όσον αφορά το θέμα της παραβατικότητας ο Τάκης Αντωνακόπουλος επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει καταλυτική συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
  • Ο Τάκης Αντωνακόπουλος τόνισε επίσης πως μια από τις άμεσες προτεραιότητες του είναι η αποκατάσταση του δικτύου της Αγροτικής οδοποιίας του δήμου Πύργου που σε πολλά σημεία έχει φθαρεί σε μεγάλο βαθμό. «Θα αξιοποιήσουμε υπάρχουσες μελέτες και σύντομα θα ξεκινήσουν εργολαβίες», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο δήμαρχος Πύργου δήλωσε πως από την ερχόμενη εβδομάδα κιόλας ξεκινά συσκέψεις με τους πρόεδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου. Συμπλήρωσε δε πως το ξεκίνημα θα γίνει με τους πρόεδρους των κοινοτήτων του πρώην δήμου Ωλένης…

Όλη η επικαιρότητα