Ηλεία Πολιτική

Δήμος Πύργου: «Τιμά τους Π. Κουρουμπλή και Γ. Τσιρώνη»

Την πρόταση να τιμηθούν δύο υπουργοί της Κυβέρνησης, που βοήθησαν σημαντικά στην επίλυση του ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων στον δήμο του Πύργου, κατέθεσε στο Σώμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος, Γαβρίλης Λιατσής. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Κουρουμπλή, πρώην υπουργό Εσωτερικών και Γιάννη Τσιρώνη, πρώην υπουργό περιβάλλοντος, οι οποίοι κατά το διάστημα των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο δήμος από τον εφιάλτη των σκουπιδιών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Λιατσής, έλαβαν καθοριστικές αποφάσεις.

«Να τιμήσουμε αυτούς που μας τίμησαν και καταγράψαμε πανελλήνιο ρεκόρ με τα σκουπίδια καθώς είμαστε από τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδας», είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Λιατσής.

Πάνω σε αυτή την πρόταση οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν διαφορετική άποψη, τονίζοντας πως οι δύο υπουργοί έκαναν το αυτονόητο που ήταν το καθήκον τους.

Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία τελικά από το Σώμα με τον δήμαρχο, Γαβρίλη Λιατσή να επισημαίνει πως η κίνηση τόσο του Παναγιώτη Κουρουμπλή όσο και του Γιάννη Τσιρώνη ήταν καθοριστική για την επίλυση του ζητήματος των σκουπιδιών και είχε ανιδιοτελή χαρακτήρα.

Όλη η επικαιρότητα