Ηλεία Πολιτική

Στον Πύργο ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Με την λαμπρότητα που επιφέρει η παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί, το 2018, ο εορτασμός του Πολιούχου του Πύργου Αγίου Χαραλάμπους. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι απόρροια της επίσκεψης του δήμαρχου Πύργου στο Προεδρικό Μέγαρο χθες Δευτέρα…

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, δέχθηκε στο γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή. Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Χαράλαμπος Αντύπας. Η συνάντηση διήρκησε περίπου μια ώρα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εγκάρδια συνομιλία με τον δήμαρχο του Πύργου ενώ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα της πρωτεύουσας του νομού Ηλείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Λιατσής επίδωσε πρόσκληση που είχε συνυπογράψει και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους στις 10 Φεβρουαρίου 2018 και να τις  λαμπρύνει με την παρουσία του.

Στο συγκεκριμένο αίτημα άμεση -και θετική- ήταν η ανταπόκριση του Προκόπη Παυλόπουλου και στο επόμενο διάστημα θα προετοιμαστούν οι λεπτομέρειες για την άφιξή του στον Πύργο.

Όλη η επικαιρότητα