Categories: Ηλεία

Δήμος Πύργου: Ορίστηκε αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδημητρίου

Share

Σε πολύ εγκάρδιο κλίμα καλωσόρισε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος τον δημοτικό σύμβουλο και δικηγόρο Γιάννη Παπαδημητρίου στο ηγετικό σχήμα της Δημοτικής Αρχή με τον ορισμό της νέας του θέσης ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών.

Μετά τη θητεία του σε δύο νευραλγικά πόστα του Δήμου (Οικονομικών και Παιδείας) ο κ. Παπαδημητρίου αναλαμβάνει την καλή λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, έχοντας όλα τα εφόδια λόγω και της επιστημονικής του κατάρτισης.

«Καλωσορίζουμε πάλι στο ηγετικό σχήμα τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος βέβαια δεν έπαψε να είναι συνεπής και δημιουργικός υποστηρικτής του έργου της αυτοδιοίκησης απ’ όποια θέση και αν του έχουμε αναθέσει, επιδεικνύοντας μια υποδειγματική συμπεριφορά. Εξάλλου ήταν προγραμματισμένο στη νέα περίοδο ’22 – ‘23 ο Γιάννης Παπαδημητρίου να ήταν και πάλι στο σχήμα», δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το ήθος του νέου αντιδημάρχου.

«Στην πολιτική, το πρώτο κριτήριο για κάθε άνθρωπο είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων. Αυτό διακρίνει τον δικηγόρο Γιάννη Παπαδημητρίου και βέβαια ως δικηγόρος είναι για πολλούς λόγους χρήσιμος σε μια διοίκηση. Του εύχομαι καλή συνέχεια, κι όπως μας είχε συνηθίσει στις θέσεις που του είχαμε αναθέσει, να έχει καλό, νόμιμο και αποδοτικό έργο για τους πολίτες. Το παράδειγμα του Γιάννη καλό θα ήταν να το έχουν στο μυαλό τους και κάποιοι, οι οποίοι δεν σέβονται τη συλλογικότητα, το δικαίωμα της ισότητας και ισοτιμίας όλων των στελεχών μιας παράταξης. Κανείς δεν είναι παραπάνω από κανέναν και βεβαίως υπάρχει μια αρχή: ο επιμένων νικά. Και πρέπει να επιμένεις σε μια λογική να είσαι καλύτερος από τον άλλον κι όχι να οδηγείς άλλους εκτός, για να παραμένεις εσύ εντός!»

Ο κ. Παπαδημητρίου, ευχαρίστησε τον κ. Αντωνακόπουλο για τα τιμητικά προς το πρόσωπό του λόγια και συμπλήρωσε: «Με τον δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, μας συνδέει μια κοινή πορεία πολλών ετών, από το 2014 μέχρι και σήμερα. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια και πραγματικά με τιμούν όσα είπε για το πρόσωπό μου. Όπως και τις προηγούμενες φορές ως αντιδήμαρχος Οικονομικών και ως αντιδήμαρχος Παιδείας, θεωρώ ότι κατέβαλα τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να φανώ συνεπής τόσο απέναντι στην εμπιστοσύνη του δημάρχου όσο και στους συμπολίτες μου που με τίμησαν εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του κ. Αντωνακόπουλου. Από το νέο μου πόστο, υπόσχομαι να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης που μου επιδεικνύει ο δήμαρχος για άλλη μια φορά».