Ηλεία

Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου: «Σάρωσαν» τα Βραβεία Μαγειρικής

Ακούστε το άρθρο

Με δυο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, επέστρεψαν από την Πάτρα και τον 1ο Παμπελοποννησιακό Διαγωνισμό Μαγειρικής οι σπουδαστές της Ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)».

Οι σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Πύργου έδωσαν δυναμικό παρών και κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τα πιάτα τους – σε γεύση και εμφάνιση – κερδίζοντας δικαίως τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής και, συνεπώς, τα τέσσερα μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα οι σπουδαστές Διονυσία Αγγελοπούλου και Ραφαέλα Τζοκόλα  κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία χοιρινό, οι Βασίλειος Παναγιωτόπουλος και Αντώνης Σκαφιδιώτης το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία μοσχάρι, οι Φαρία Τσαουσάι και Θεόδωρος Τσίκληρας το Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία χοιρινό και το Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησαν οι Άννα Αστεροπούλου και Άγγελος Κόλλιας στην κατηγορία γλυκό. Επίσης διακρίθηκαν οι σπουδαστές Τιμούρ Τεμίσεφ και Νάνσυ Εσάι.

Όλοι οι σπουδαστές,  υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους Chef Νίκου Παπαδόπουλου έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, δείχνοντας τις εξαιρετικές τους δυνατότητες σε έναν υψηλού επιπέδου διαγωνισμό.

Όλη η επικαιρότητα