Πολιτική

Δημοσκόπηση: Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ – Τι θα ψηφίσετε στον β’ γύρο

Ποιον θα ψηφίσετε στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Με πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ ακολουθεί, με διαφορά περίπου 9 μονάδων, ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα αναμετρηθούν στον δεύτερο εκλογικό γύρο την ερχόμενη Κυριακή.  Στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το παραπάνω αποτέλεσμα «δικαιώνει» το Patrisnews, αφού το site μας, ήταν το πρώτο πανελλαδικά που δημοσίευσε στις 10 Νοεμβρίου αποτελέσματα δημοσκόπησης τα οποία παρουσίαζαν ως νικητή στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ. τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ στη δεύτερη θέση βρισκόταν ο Γιώργος Παπανδρέου και στην τρίτη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα, οι μεγάλες εταιρείες δημοσκοπήσεων της Ελλάδας έβγαζαν πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ για τη δεύτερη θέση προέβλεπαν μάχη ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στις 30 Νοεμβρίου, όπως γίνεται εύκολα διακριτό από την εικόνα του συστήματος του Patrisnews, η δημοσκόπησή του προέβλεψε με μεγάλη επιτυχία τη σωστή σειρά και των έξι υποψηφίων, πλησίασε σημαντικά το ποσοστό του Νίκου Ανδρουλάκη πανελλαδικά, ενώ προβλέφθηκε η μεγάλη απόκλιση (για τα δεδομένα των Ηλείων ψηφοφόρων) του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ανδρέα Λοβέρδο και η διαφορά μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου με Νίκο Ανδρουλάκη.

Αυτήν την εβδομάδα σας καλούμε ξανά να συμμετέχετε στην δημοσκόπηση μας, αυτή τη φορά σχετικά με το ποιον θα ψηφίσετε στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Όλη η επικαιρότητα