Ηλεία

Δημοτική Αστυνομία: Εντείνονται οι έλεγχοι για παράνομη στάθμευση οχημάτων στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση της Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου που υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Μπόμπορης, γνωστοποιείται στους οδηγούς, κατόχους οχημάτων (ΙΧ αυτοκινήτων, φορτηγών, καθώς και μοτοποδηλάτων-μοτοσικλετών), ότι βάσει του άρθρου 34 του Κ.Ο.Κ. απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων σε θέσεις ΑΜΕΑ, σε πεζοδρόμια, διαβάσεις πεζών, πεζόδρομους κ.λ.π.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση οι έλεγχοι από την Δημοτική Αστυνομία θα ενταθούν για τον σκοπό αυτό και θα επιβληθούν  τα ανάλογα διοικητικά μέτρα τα οποία εκτός του προστίμου είναι και η αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας.

«Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας για την ύπαρξη   κυκλοφοριακής  τάξης, όπως συνδράμουν το έργο της υπηρεσίας μας. Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο μας προκειμένου να περιοριστεί, η παράνομη στάθμευση  των οχημάτων εντός της πόλης μας, είναι επιβεβλημένη λόγω και των αναμενόμενων αφίξεων τουριστών. Ιδιαίτερη έκκληση κάνουμε ώστε στις διαβάσεις να δίνεται προτεραιότητα  στους πεζούς»… καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλη η επικαιρότητα