Ηλεία Πολιτική

Δημοτική Τοπική (ΔΗΜ.ΤΟ) Ζαχάρως Νέας Δημοκρατίας: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε στη Ζαχάρω η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής (ΔΗΜΤΟ) Ζαχάρως της Νέας Δημοκρατίας.

Ο χώρος κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς δεκάδες πολίτες συνέρρευσαν για να παραστούν στην εκδήλωση. Η πρόεδρος της οργάνωσης, κα. Γεωργία Γριβάκη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την αυξημένη προσέλευση και ευχήθηκε σε όλους υγεία, ενώ ακολούθως μίλησαν οι βουλευτές Ηλείας κα. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας, κ, Χρ. Γαβράς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, η αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κα. Έλσα Τσαγανού – Κωστοπούλου, η γραμματέας ΔΗΜ.ΤΟ Ζαχάρως –Φιγαλείας κα. Κωνσταντίνα Χωρέμη, η πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Κρεστένων, οι αντιδήμαρχοι Τ. Αλτάνης, Χρ. Βλάχος, Δημ. Σκαλτσά, Φωτ. Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Δημ. Κλημαντίρης και πολλοί ακόμη.

Όλοι αναφέρθηκαν στα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης και φυσικά στα δύσκολα θέματα που έρχονται, κυρίως σε οικονομία, ανάπτυξη και εθνική πολιτική, για την «αναγέννηση» της χώρας.

 

Όλη η επικαιρότητα