Ηλεία

Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας: Παρεμβάσεις οδοποιίας σε όλο το εύρος του δήμου

Ακούστε το άρθρο

Καθ’ όλα νόμιμες είναι οι αναθέσεις στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Ήλιδας για την εκτέλεση έργων αγροτικής οδοποιίας και βελτίωσης οδών σε όλο το εύρος του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων όλων των τοπικών κοινοτήτων, ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης, βάζοντας ‘φρένο’ στην ανυπόστατη φημολογία που προέρχεται από τους κόλπους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Το μεγάλο έργο οδοποιίας, που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, αφορά όλο το αγροτικό δίκτυο του Δήμου, χωρίς εξαιρέσεις, και η εκτέλεση του έργου γίνεται κατά προτεραιότητα βάσει της ιεράρχησης που έχει γίνει αναφορικά με την σοβαρότητα των προβλημάτων.

«Δεν εξαιρείται κανείς…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπέρης, απαντώντας σε σχόλια περί εξυπηρέτησης ημετέρων και συμπλήρωσε:

«Οι αναθέσεις που έχουν γίνει είναι νόμιμες4, γιατί ο Δήμος μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τα έργα δεν ήταν εφικτό να γίνουν νωρίτερα, γιατί λόγω της πανδημίας δεν υπήρχαν διαθέσιμες πιστώσεις».

Απαντώντας δε στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, σχολίασε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο απάντησε σε σχετική προσφυγή του ότι πρόκειται για νόμιμη ανάθεση.

Όλη η επικαιρότητα