Ηλεία Πολιτισμός

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου: Γιορτινό μουσικό ταξίδι με την Άννη Ονουφρίου και την Σοφία Καμαγιάννη

Ακούστε το άρθρο

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου παρουσιάζει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9 μμ, στο θέατρο «Απόλλων» Πύργου, συναυλία της Άννης  Ονουφρίου και της Σοφίας Καμαγιάννη.

H Άννη Ονουφρίου στο τραγούδι και η συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη στο πιάνο, συνεργάζονται πάνω από μια δεκαετία με πάμπολλες επιτυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποστηρίζοντας με ευαισθησία και επιμονή καλλιτεχνικές αξίες μακριά από την κυρίαρχη ισοπεδωτική αισθητική. Με τον ιδιαίτερο κοινό τρόπο τους και με την καθεμία να δίνει το προσωπικό της στίγμα, μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι. Μία ακουστική προσέγγιση τραγουδιών απογυμνωμένων από δυνατά ντεσιμπέλ, αλλά σίγουρα με την επίδραση της αισιόδοξης, χαρούμενης ατμόσφαιρας των γιορτινών ημερών.

Οι προσκλήσεις για την συναυλία θα διατίθενται δωρεάν στο ταμείο του θεάτρου «Απόλλων», σήμερα (ώρες: 10.00-13.00)και αύριο Παρασκευή (ώρες 10.00-13.00). Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων του θεάτρου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στη διάθεση των προσκλήσεων. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο δημοτικό θέατρο (ώρα 20.30). Σε περίπτωση μη έγκαιρης εμφάνισης, οι προσκλήσεις θα επαναδιατεθούν.

Όλη η επικαιρότητα