Προγνωστικά

Δίνει «παραστάσεις» η Χάλεπ

Στα προημιτελικά των γυναικών λοιπόν και ενώ ήδη γνωρίζουμε τις δυο ημι-φιναλίστ, το ματς που ξεχωρίζει μακράν του δεύτερου, είναι αυτό ανάμεσα στην Αμάντα Ανισίμοβα και τη Σιμόνα Χάλεπ.
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα ένα ταμείο «έγραψε» η χθεσινή ημέρα στο τένις, με τον Σίνερ να επιστρέφει και να παίρνει το πρώτο σετ από τον Τζόκοβιτς. Έτσι, παρότι το ποδοσφαιρικό κουπόνι αρχίζει να αποκτά ποικιλία με τα προκριματικά παιχνίδια σε Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ, εμείς θα συνεχίσουμε «ευλαβικά» με το τένις, που μας έχει πάει εξαιρετικά σε όλο το Γουίμπλεντον.

Στα προημιτελικά των γυναικών λοιπόν και ενώ ήδη γνωρίζουμε τις δυο ημι-φιναλίστ, το ματς που ξεχωρίζει μακράν του δεύτερου, είναι αυτό ανάμεσα στην Αμάντα Ανισίμοβα και τη Σιμόνα Χάλεπ.

Σ. ΧΑΛΕΠ: Μπορεί στην αγαπημένη της χωμάτινη περίοδο η Χάλεπ να μην έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες, όμως στο Γουίμπλεντον η Ρουμάνα παίζει με βάση αυτό που μπορεί να κάνει μέσα στα κορτ και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Πέραν του ότι δεν έχει χάσει ακόμα σετ, έχει υπερισχύσει κόντρα σε πολύ καλές τενίστριες (Μούκοβα, Φλίπκενς, Φρετς), ενώ στη τελευταία της αναμέτρηση με τη Μπαντόσα, νούμερο 2 στο κόσμο, «έβγαλε μάτια», νικώντας σχεδόν σε 1 ώρα. Η συνεργασία της με τον Μουράτογλου έχει αποδώσει και πλέον είναι μια ανάσα από ακόμα έναν ημιτελικό Γραν Σλαμ.

Α. ΑΝΙΣΙΜΟΒΑ: Καιρό περιμέναμε ένα καλό τουρνουά από την Ανισίμοβα και η νεαρή Αμερικανίδα δείχνει πως μετά από 3 χρόνια και τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, ήρθε η ώρα της και στο χορτάρι. Ο δρόμος μέχρι την 8άδα δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα, όμως έκανε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις και δίκαια έχει την ευκαιρία της για μια τεράστια διάκριση. Γνωρίζει καλά τη Χάλεπ, καθώς παρότι είναι μόλις 20, έχει παίξει 3 ματς με τη Ρουμάνα, ένα εκ των οποίων φέτος, χάνοντας με 2-0. Γνωρίζει πως για να έχει το πάνω χέρι, θέλει υπομονή και ακρίβεια στα χτυπήματά της, μιας και η αντίπαλός της είναι άσος στη τακτική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστεί η Ανισίμοβα, μιας και η Αμερικανίδα είναι μια παίκτρια με πλούσιο ρεπερτόριο χτυπημάτων. Η Χάλεπ, όμως, ειδικά μετά τα όσα έκανε με τη Μπαντόσα, έχει ανεβάσει το πήχη. Επιλογή μας το -3.5 γκέιμς για τη Ρουμάνα, στο 1.82 του stoiximan στο κινητο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περιοχή συνημμένων

Όλη η επικαιρότητα