Ηλεία

Διον. Μάλιαρης: «Δεν άφησα χρέη στην ‘ΚΟΤΥΧΙ ΑΕ”»

Ακούστε το άρθρο

“Ο νεόκοπος δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης συνεχίζει να πολιτεύεται μετεκλογικά με τον ίδιο τρόπο που πολιτεύθηκε προεκλογικά”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» κ. Διονύσης Μάλιαρης και συνεχίζει:

« Με λάσπη κατά των πολιτικών του αντιπάλων, με ψέματα προς τους δημότες! Θεωρεί πώς με την παραπληροφόρηση δημοτών, δημοτικών συμβούλων και με πολιτικούς κουτσαβακισμούς θα καλύψει την πρωτοφανή ανικανότητά του να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας (16-12-2019) πιστός στην προσφιλή του τακτική, επιχείρησε να εξαπατήσει το δημοτικό συμβούλιο ρίχνοντας, με τρόπο έμμεσο πλην όμως σαφέστατο, λάσπη στο πρόσωπό μου αναφέροντας πως στο χρονικό διάστημα από 1-1-18 έως και 1-4-19 η δημοτική επιχείρηση ΚΟΤΎΧΙ Α. Ε. δημιούργησε χρέος προς τον ΕΦΚΑ ύψους 43000 ευρώ. Δηλαδή πως εγώ, στη θητεία μου, ως διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, δεν κατέβαλα τις ασφαλιστικές εισφορές  της εργοδοσίας προς τον ΕΦΚΑ… Θυμίζω λοιπόν στον νεόκοπο και λασπολόγο δήμαρχο :

  1. Τον μήνα Ιανουάριο του 2019 ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΑ από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Κοτύχι Α. Ε. έχοντας, στη θητεία μου, φροντίσει για την αύξηση των μισθών των εργαζομένων, για την πλήρη ασφαλιστική τους κάλυψη, για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους, για την κερδοφορία της επιχείρησης και, το σπουδαιότερο, να παραδώσω την επιχείρηση χωρίς χρέη.
  2. Με την αποχώρησή μου από την επιχείρηση η μόνη οικονομική εκκρεμότητα προς τον ΕΦΚΑ αφορούσε τις εισφορές για τους μήνες Δεκέμβριο του 2018 και Ιανουάριο του 2019 συνολικού ύψους 17690,77 ευρώ οι οποίες βεβαιώθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία την 29-3-2019 και όφειλε να καταβάλει η νέα διοίκηση της επιχείρησης η οποία ορίσθηκε από το δημοτικό συμβούλιο τον Φεβρουάριο του 2019.

Συνεπώς, νεόκοπε Δήμαρχε, το χρέος που ανέφερες ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου δημιουργήθηκε ΜΕΤΑ την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ απο την επιχείρηση και όχι από την 1-1-2018 όπως ψευδόμενος  ενημέρωσες το δημοτικό συμβούλιο.. Δημοσιοποιώ δε τα σχετικά έγγραφα για να αντιληφθούν οι δημότες τον τρόπο που πολιτεύεσαι!

Πάψε λοιπόν να συμπεριφέρεσαι ως κουτσαβάκης με λυμένο το ζωνάρι σου σε χαμαιτυπείο της δεκαετίας του ’30…Ούτε ο δήμος είναι χαμαιτυπείο, ούτε εμείς φοβόμαστε να πατήσουμε το ζωνάρι σου!!!»

Και το έγγραφο για του λόγου το αληθές

Όλη η επικαιρότητα