Ηλεία

Διον. Μάλλιαρης: «Έχω ακόμη έργο να προσφέρω» – Παραίτηση από «διακοσμητικά» αξιώματα

Παραιτήθηκε από τα «διακοσμητικά» αξιώματα του αναπληρωτή δημάρχου και του επόπτη ο Διονύσης Μάλλιαρης και συνεχίζει ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ναμπίλ Μοράντ, να προσφέρει έργο από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην «Κοτύχι ΑΕ» και του προέδρου του Συνδέσμου «Ηρακλής».

«Δεν σχολιάζω δημοτικούς συμβούλους που παραιτήθηκαν από κάποιο αξίωμα. Άλλωστε και οι δύο δηλώνουν ότι παραμένουν ενεργά μέλη της παράταξης με την οποία κερδίσαμε τις προηγούμενες εκλογές και θα ξανακερδίσουμε τις επόμενες», ήταν το σύντομο σχόλιο του δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ που δεν έδειξε να αιφνιδιάστηκε από την κίνηση του δημοτικού του συμβούλου κ. Μάλλιαρη.

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σάκης Μάλλιαρης δέχθηκε χθες στο γραφείο του τους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις:

Αναφερόμενος στις θέσεις  από τις οποίες παραιτήθηκε: «Αόρατη η θέση του επόπτη και διακοσμητική του αναπληρωτή δημάρχου αν δεν είσαι αντιδήμαρχος  Εγώ μπήκα στην παράταξη για να προσφέρω αλλά με τις θέσεις αυτές δεν είχα λόγο σε τίποτα»

Για τον χρόνο της παραίτησής του: « Είχα προαποφασίσει πολύ καιρό την παραίτησή μου. Μην συσχετίζετε την παραίτηση του Δημήτρη Χάρδα με την δική μου. Εκείνο που ξέρω είναι ότι η παραίτηση του κ. Χάρδα δεν ήταν προμελετημένη»

Γιατί δεν παραιτήθηκε και από την παράταξη:  «Δεν παραιτήθηκα από την παράταξη αυτή την στιγμή γιατί έχω δύο σημαντικές θέσεις , η μια διευθύνων σύμβουλος στο Κοτύχι  και η άλλη  θέση είναι αυτή του προέδρου στο σύνδεσμο «Ηρακλής». Και από τις δύο αυτές θέσεις εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε προσφέρει σοβαρό έργο και συνεχίζουμε. Αυτοί λοιπόν είναι δύο πολύ σοβαροί λόγοι που παραμένω στην παράταξη. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα παραμείνω ακόμη στην παράταξη. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα προγράμματα και το τι θα γίνει στην πορεία».

Για τις επαφές που κάνει με κόσμο και τις φιλοδοξίες του: «Ναι κάνω επαφές με κόσμο. Μου λέει τα παράπονά του ο κόσμος.  Έχω ένα κοινωνικό μέρισμα αρκετά μεγάλο αλλά δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω στην πορεία, δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω κάνει δημόσια τοποθέτηση. Είναι ακόμη νωρίς για ανακοινώσεις. Σίγουρα θα είμαι στο πολιτικό παιχνίδι αλλά δεν ξέρω αυτή τη στιγμή με ποιο τρόπο. Είμαι εννέα χρόνια στο κομμάτι της Αυτοδιοίκησης, ξέρω καλά αυτό το κομμάτι και θα το συνεχίσω.»

Χρέη αναπληρωτή δημάρχου αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Λάμπης Δημόπουλος

Όλη η επικαιρότητα