Ηλεία Πολιτική

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα για τις οικογένειες του Ν. Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

«Αγαπημένοι μου φίλοι και συμπατριώτες,

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά»! Εύχομαι να είστε όλοι καλά, με τις οικογένειές σας, γεμάτοι υγεία, ευτυχία και αλληλεγγύη!

Η αλληλεγγύη και η ελπίδα κλείνουν μέσα της την ουσία και το νόημα των Χριστουγέννων. Η γέννηση του μικρού Χριστού έφερε σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, ακριβώς όπως φέρνει ένα νεογέννητο παιδί σε κάθε σπίτι, την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Η γέννηση ταυτόχρονα φέρνει μαζί της και την προοπτική της μεγάλης προσπάθειας που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για την βελτίωση της ζωής, όχι μόνο του ιδίου, αλλά και των συνανθρώπων του, μια προσπάθεια που στην περίπτωση του Ιησού μας έμελλε να κορυφωθεί με την Σταύρωση και την Ανάσταση.

Στις φετινές γιορτές συνεπώς θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία σε όλους όσους εθελοντικά μέσα από συλλόγους ή και μεμονωμένα προσφέρουν, και από το υστέρημά τους ενίοτε, προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο τείνοντας χείρα βοηθείας σε όσους το χρειάζονται. Θα ήθελα ακόμα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον σπουδαίο ανθρωπιστικό ρόλο της Εκκλησίας μας η οποία συνεχίζει, ανά τους αιώνες και ιδιαίτερα σήμερα που οι ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας είναι ακόμα μεγαλύτερες, το φιλανθρωπικό της έργο. Αυτές οι γιορτές, ας είναι γιορτές έκφρασης της αλληλεγγύης μας σε όσους συμπολίτες μας μας έχουν ανάγκη.

Με αγάπη και τις καλύτερες ευχές μου,

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

τ. Βουλευτής Ν. Ηλείας.»

Όλη η επικαιρότητα