Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Διονύσιος Κ. Γεωργόπουλος: Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πηνειού – «Νέα Δύναμη Προοπτικής»

Ακούστε το άρθρο

Σε συνέχεια των επιτόπιων επισκέψεων, που πραγματοποιεί αυτή τη περίοδο σε όλες τις περιοχές και γειτονιές του Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού κύριος Διονύσιος Γεωργόπουλος βρέθηκε την Πέμπτη στη περιοχή της Καθολικής στη Δ.Ε Γαστούνης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους με σκοπό να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής να γίνει αξιολόγηση και ιεράρχηση μικρών ή και μεγαλύτερων παρεμβάσεων που κρίνεται αναγκαίο να υλοποιηθούν.

Οι επισκέψεις αυτές δίνουν την ευκαιρία άμεσης επαφής με τους πολίτες- κατοίκους αυτών των περιοχών και να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσιος Γεωργόπουλος τους επεσήμανε ότι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες του, ως αυριανή δημοτική αρχή, είναι οι συνοικίες της πόλης να αναζωογονηθούν. Ζητούμενο, πρόσθεσε, είναι οι γειτονιές της Γαστούνης, όπου κι αν βρίσκονται, μακριά ή κοντά από το κέντρο, να αναβαθμιστούν και να ζωντανέψουν, πάντα με τη συνεργασία και την κινητοποίηση των ίδιων των τοπικών κοινωνιών που θα ξέρουν πως δίπλα τους έχουν αρωγό και συνεργάτη το Δήμο Πηνειού.

Όλη η επικαιρότητα