Categories: Ηλεία

Διονύσης Καλαματιανός: «Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορεί να αντιμετωπίσει τη ΝΔ. Η νέα εκλογική μάχη θα είναι διαφορετική»

Share

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έλαβε το μήνυμα της κάλπης, το μήνυμα των πολιτών και προχωρά σε αλλαγές και τροποποιήσεις, εν κινήσει, εντός της νέας εκλογικής μάχης. Κάνουμε αυτά που χρειάζονται, ώστε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί και να επικοινωνήσουμε το μήνυμά μας στους πολίτες, με καθαρή στρατηγική και σαφές πολιτικό αφήγημα» υπογράμμισε σε τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή “Τώρα μαζί” στο OPEN TV, ο Διονύσης Καλαματιανός.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ηλείος Βουλευτής, στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση έγιναν λάθη στον σχεδιασμό και στη διαχείριση. Αυτή, όμως, η εκλογική μάχη θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη.

«Πλέον, με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής προχωράμε σε μία συγκεκριμένη πρόταση. Κοιτάμε στα μάτια όλους τους πολίτες, όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και τους ζητάμε να εμπιστευτούν το κυβερνητικό πρόγραμμα, την πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που μπορεί να πείσει και να δώσει λύσεις απέναντι:

  • στην τεράστια ακρίβεια και αισχροκέρδεια,
  • στα κόκκινα δάνεια και στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας που ήδη πραγματοποιούνται και θα αυξηθούν δραματικά το επόμενο διάστημα, αν δεν υπάρξει προστασία,
  • στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και παιδείας,
  • στην ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων,
  • στο αναποτελεσματικό, κομματικό και πελατειακό κράτος.

Όλα αυτά πρέπει να μπουν στον προεκλογικό διάλογο. Στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο συζητούσαμε με ποιον θα συνεργαστούμε. Τώρα, πρέπει να συζητήσουμε για το πρόγραμμα. Προχωράμε, λοιπόν, σε συγκεκριμένη πρόταση διακυβέρνησης η οποία και θα τεθεί σε διαβούλευση.

Η κάλπη είναι άδεια, ένας νέος γύρος αρχίζει. Αναγνωρίζουμε πως ξεκινάμε από δυσμενή θέση, διαμορφώνουμε, όμως, μία νέα πρόταση, μία νέα πολιτική και προσέγγιση και απευθυνόμαστε με καθαρό πρόσωπο στους πολίτες

Κλείνοντας, ο Διονύσης Καλαματιανός τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν πρόκειται να πάει στην επόμενη εκλογική μάχη για να χάσει, αλλά για να αλλάξουν οι συσχετισμοί που έχουν δημιουργηθεί.

«Είμαστε ένα κόμμα εξουσίας και θα δώσουμε τον νέο αγώνα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορεί να αντιμετωπίσει πραγματικά την ισοπεδωτική πολιτική της ΝΔ. Ο ελληνικός λαός είναι αυτός που θα κρίνει και θα αποφασίσει αν θέλει μια ανεξέλεγκτη ΝΔ, καθώς στελέχη της μιλούν αλαζονικά για 180 βουλευτές, ώστε να προχωρήσουν μόνοι τους σε αλλαγή του Συντάγματος.»