Lifestyle WEB tv Ηλεία Μουσική Συνεντεύξεις

Διονύσης Καραβέλας: «Ευλογία είναι να τραγουδά ο κόσμος μαζί σου..»

Ακούστε το άρθρο

«Η αγαπημένη μου ώρα στα live που κάνω κατά καιρούς είναι η τελευταία, όταν απαλλαγμένος από τα τραγούδια που ΠΡΕΠΕΙ να ειπωθούν, έρχεται η ώρα να τραγουδήσουμε για πάρτη μας!  Είμαστε μεθυσμένοι,δεν πατάμε καλά τις νότες, δεν θυμόμαστε στίχους αλλά τραγουδάει η καρδιά!»

https://www.instagram.com/p/Bm85RrQl9n9/

Αυθόρμητος, ειλικρινής και αισιόδοξος… Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τον Διονύση Καραβέλα, που με τη φωνή του αγγίζει συναισθήματα…

Στα 29 του χρόνια έχει καταφέρει να βρει την ταυτότητά του ως τραγουδιστής με εμφανίσεις στον Πύργο -την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γιάννενα και την Αθήνα.

Σπούδασε Φυσική, αλλά από ότι φαίνεται, τον κέρδισε η μουσική… Το “μικρόβιο” το κόλλησε σε νεαρή ηλικία, όταν οι γονείς του τον έγραψαν σε ένα ωδείο…Αυτή ήταν και η αρχή…Η μουσική για τον Διονύση πλέον, παίζει το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή του.

Σήμερα σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μας αποκαλύπτει ότι πρότυπό του είναι ο Γιάννης Πάριος και ότι ετοιμάζει μια νέα μπάντας.

Στο μεταξύ, είναι περίεργο το πόσο οικεία μπορείς να νιώσεις με κάποια άτομα χωρίς να τα γνωρίζεις και τόσο καλά. Ένα από αυτά, είναι σίγουρα και ο Διονύσης Καραβέλας, ο οποίος εκτός από πολύ ταλαντούχος, είναι πολύ προσγειωμένος και πολύ εξωστρεφής.

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, εξελίσσεται σε έναν αξιόλογο καλλιτέχνη.

https://www.instagram.com/p/BnoqplkB8lJ/

Συνέντευξη στον
Κωνσταντίνο Γκελντή

Ποιος είναι ο Διονύσης με τρεις λέξεις;..
Ο Διονύσης με τρεις λέξεις, θα έλεγα ότι είναι..αισιόδοξος,εργατικός και ανυπόμονος.

Αυτή την περίοδο σε τί φάση σε βρίσκουμε;
Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με βρίσκετε στην Αθήνα -καθώς πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος εδώ, και παράλληλα κάνω κάποιες επιλεγμένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.. Στο μεταξύ, πειραματίζομαι μουσικά σε νέα πράγματα και είμαι και στη διαδικασία δημιουργίας μιας μπάντα.

https://www.instagram.com/p/B32RKkTnDnR/

Διονύση, πώς «μπήκε» το «μικρόβιο» της μουσικής μέσα σου;
Η αλήθεια είναι ότι από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδά… Παρόλα αυτά, όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς μου αποφάσισαν να με γράψουν σε ένα ωδείο για να μάθω να παίζω μπουζούκι.. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, το… «μικρόβιο» είναι μέσα μου πολλά χρόνια.

Τι είναι αυτό που σε γοήτευσε στη μουσική;
Η μουσική, παίζει πολύ βασικό ρόλο στη ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να ακούει μουσική, να παίζει και να τραγουδά!… Με μαγεύει ο τρόπος που μπορεί να σε αγγίξει ένα τραγούδι ή ένας στίχος στην ψυχή σου… Κυρίως όμως, με γοητεύει ο τρόπος της, να σου ξυπνά συναισθήματα!

https://www.instagram.com/p/B2HgSn0DvdH/

Η περιοχή μας, μπορεί να «υποστηρίξει» τώρα πια αυτό το κομμάτι της διασκέδασης;
Πάντα έλεγα ότι ο Πύργος -και γενικά η ευρύτερη περιοχή, υστερεί σε live βραδιές γιατί δεν υπάρχουν αρχικά πληθώρα μουσικών… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλές φορές γίνονται διάφορα live με σχήματα από άλλες πόλεις… Και εδώ έρχεται και το κομμάτι του κόσμου… Δυστυχώς στις μέρες μας, και πόσο μάλλον στην Ηλεία, δεν υπάρχει ο κόσμος που απαιτείται για ένα τέτοιο πράγμα.

https://www.instagram.com/p/ByYFAJRnlKJ/

Οι άνθρωποι εδώ της περιοχής μας και πιο συγκεκριμένα οι επαγγελματίες του τόπου, σε βοήθησαν;
Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τους ανρθώπους που έχω συνεργαστεί -και ελπίζω κι αυτοί το ίδιο από εμένα… Όλοι τους με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει πολύ και μου δίνεται τώρα μια ευκαιρία να τους πω και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ.

https://www.instagram.com/p/B1E2OeGDg5w/

Πως σε αντιμετωπίζουν οι Ηλείοι;.. Έχουμε δει στα live σου τα μαγαζιά να γεμίζουν!
Παρόλο που ξεκίνησα διστακτικά τις εμφανίσεις μου στην πόλη, πριν αρκετά χρόνια, κατάφερα μαζί με τον αδελφικό μου φίλο -που τότε παίζαμε μαζί, να κάνουμε ένα κοινό το οποίο και μας ακολουθούσε όπου κι αν παίζαμε. Πλέον, ομολογώ ότι περνώ τέλεια στα live και νομίζω ότι το ίδιο και ο κόσμος… Ανυπομονώ για τα επόμενα που θα γίνουν!

https://www.instagram.com/p/BtRde8ZhZod/

Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς;
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να σταθώ στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Πάριο! Είναι ένας από τους τραγουδιστές που θαυμάζω και έχω σαν πρότυπο.

https://www.instagram.com/p/Bz3HbpQDEHt/

Αλήθεια, πως αντέδρασαν οι δικοί σου άνθρωποι όταν είδαν τον Διονύση να κάνει το χόμπι του, επάγγελμα;
Η οικογένειά μου καθώς και οι κοντινοί μου άνθρωποι, υποστηρίζουν απόλυτα την επιλογή μου αυτή από την πρώτη κιόλας στιγμή… Στέκουν πάντα πλάι μου και με ενθαρρύνουν πάντα για το καλύτερο.

Στην ελληνική τηλεόραση τον τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλά ριάλιτι τραγουδιού… Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου να δηλώσεις συμμετοχή;
Είναι γεγονός, ότι, πολλές φορές έχει περάσει από το μυαλό μου να δηλώσω συμμετοχή σε ένα από αυτά τα παιγνίδια… Ωστόσο, δεν έχω πάρει την απόφαση γιατί θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν τόσο με το χαρακτήρα μου. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ, λένε…

https://www.instagram.com/p/BztM_kejlib/

Ποια είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα στο χώρο;..
Η σημαντικότερη στιγμή στη μέχρι σήμερα πορεία μου, νομίζω πως είναι η στιγμή που τραγούδησα σε ένα γεμάτο μαγαζί με περίπου χίλια διακόσια άτομα να τραγουδούν μαζί μου. Απλά μαγικό!

Πως βλέπεις τον Διονύση σε μερικά χρόνια από τώρα;
Σίγουρα θα ήθελα να δω τον εαυτό μου πιο καταξιωμένο στον χώρο της μουσικής, να έχω κάνει πολλά παραπάνω πράγματα και να έχω κερδίσει από αυτό εμπειρίες.

https://www.instagram.com/p/BxNXH1Ighix/

Τι σε κάνει να χαμογελάς;
Χαμογελώ γενικά σαν άνθρωπος, αλλά παρόλα αυτά, με κάνει να χαμογελώ η ευγένεια, ο σεβασμός, μια καλή πράξη, μια καλή κουβέντα, μια καλημέρα και ένα ωραίο χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/BvwzpJ6gYmg/

Όλη η επικαιρότητα