Ηλεία

Διονύσης Μάλιαρης: «Ο Βατσής έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης»

Ακούστε το άρθρο

«Ο κος ΒΑΤΣΗΣ δεν μπορεί πλέον να είναι μαζί μας. Έθεσε τον εαυτό του εκτός παράταξης οριστικά και αμετάκλητα. Μπορεί όμως να περισώσει κάτι από την αξιοπρέπειά του επιστρέφοντας την έδρα που κατέχει στην παράταξη που αυτή ανήκει. Έχει την γενναιότητα να το κάνει;», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δελτίο Τύπου  ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» κ. Διονύσης Μάλιαρης.

Συγκεκριμένα στο Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Τα όσα τραγικά ζούμε στο Δήμο μας τις τελευταίες ημέρες γυρίζουν τις σκέψεις όλων μας στις πλέον σκοτεινές σελίδες της πολιτικής ιστορίας της χώρας. Στις εποχές της βίας, των απειλών, της αποστασίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης. Από την ομόφωνη, με απόφαση του νεόκοπου δημάρχου, εκλογή συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου σε θέση μέλους του Δ. Σ. του συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ περάσαμε στις απειλές και τη λεκτική βία εναντίον του, σε γνώση του νεόκοπου δημάρχου, στον εξαναγκασμό του σε παραίτηση και στη συνέχεια στην αποστασία δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας σε συνεννόηση, προφανώς, με τον νεόκοπο δήμαρχο.
Ο πρόθυμος να ικανοποιήσει και να υπηρετήσει την πολιτική αλαζονεία του νεόκοπου δημάρχου δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια συμφωνία “κάτω από το τραπέζι”, σε μια σκοτεινή συμφωνία προσωπικών συμφερόντων εγκαταλείποντας χωρίς ντροπή τους μέχρι τώρα συνοδοιπόρους του στην παράταξή μας, τους δημότες που μας πίστεψαν και μας στήριξαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές. Είναι γνωστό πώς τέτοιες συμφωνίες γίνονται στη βάση κάποιων ανταλλαγμάτων. Ποιά είναι αυτά θα φανούν τις επόμενες ημέρες… Τα αποτελέσματα σκοτεινών συμφωνιών αποκαλύπτει το φως της ημέρας.
Εμείς ως παράταξη συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, πιστοί στο καθήκον μας και στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συναλλαγές… Ο κος ΒΑΤΣΗΣ δεν μπορεί πλέον να είναι μαζί μας. Έθεσε τον εαυτό του εκτός παράταξης οριστικά και αμετάκλητα. Μπορεί όμως να περισώσει κάτι από την αξιοπρέπειά του
επιστρέφοντας την έδρα που κατέχει στην παράταξη που αυτή ανήκει. Έχει την γενναιότητα να το κάνει;»

Όλη η επικαιρότητα