Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Διονύσης Μάλλιαρης: Με Δύναμη Ψυχής και αίσθημα Ευθύνης!

Ακούστε το άρθρο

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣΤΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Με Δύναμη ψυχής και αίσθημα ευθύνης ο Διονύσης Μάλιαρης συνεχίζει καθημερινά την επικοινωνία του με τους δημότες, συζητώντας μαζί τους για το αύριο του τόπου, και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν και να μετατρέψουν τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης σε ένα πραγματικά μεγάλο, «μαχητικό» και σύγχρονο Δήμο.

Ο Συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» αποτελεί την ελπίδα και την εγγύηση για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος. Απαιτείται πολύ δουλειά και συνεργασία με την τοπική κοινωνία που ήδη βλέπει από τώρα στο πρόσωπο του Διονύση Μάλιαρη, τον επόμενο Δήμαρχό της!

Με σοβαρότητα και ρεαλιστικές επιδιώξεις ο επικεφαλής της παράταξης, έχει δώσει ήδη το μήνυμα για μια νέα Δημ. Αρχή που θα σημάνει τον «αέρα της αλλαγής», θα βαδίσει σε κανόνες ιεράρχησης αναγκών και προτεραιοτήτων, θα αναπτύξει στρατηγικές πρωτοβουλίες και με την εμπιστοσύνη των πολιτών, θα διεκδικήσει όσα μέχρι σήμερα ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης στερήθηκε.

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Σημειώνεται ότι, το μεγαλύτερο και καθοριστικό για την περαιτέρω πορεία ενός ακόμη πιο έντονου προεκλογικού αγώνα από τον κ. Μάλιαρη με τους δημότες, είναι το Σάββατο το βράδυ στις 8.00 στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στα Λεχαινά.

Όλη η επικαιρότητα