Αθλητισμός

Διονύσης Μαρκέτος: Tρίτος στο 17ο Athens Challenge Tournament!

Ακούστε το άρθρο

Στο 17ο Athens Challenge Tournament που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ στις 31 Ιανουαρίου και 1-2 Φεβρουαρίου 2020, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.A.K.O.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) έλαβε μέρος ο Μαρκετος Διονύσης μαθητής της Έ Δημοτικου  και ο μικρότερος στην κατηγορία του . Κατάφερε να επιστρέψει με ένα αργυρό στην κατηγορία – 37 κιλών κατακτώντας την 3η θέση.

Το Athens Challenge είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WAKO, με περισσότερους από 1500 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) and self-defense.

Το 2019 έφτασε τις 2400 συμμετοχές με περισσότερους από 860 αθλήτές από 19 χώρες όπως Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιχνεστάϊν, Νορβηγία, Πολώνία, Ρωσία, Σλοβενία, Ισπανία, Τυνησία, Αγγλία, Αμερική και περισσότερες από 1500 Ελληνικές συμμετοχές από κάθε γωνία της Ελλάδος.

Ο 10 χρόνος Διονύσης Μαρκέτος συμμετείχε στην διοργάνωση ως αθλητής του Α.Σ Ευρυτανίας (Zarmakoupis team). Η συμβολή του προπονητή Juan Escobar ο οποίος συνέβαλε στην εβδομαδιαία προπόνηση του Διονύση Μαρκέτου ήταν σημαντική στην σπουδαία διάκριση που κατέκτησε στην μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Kick Boxing στην Ελλάδα. Ο Εscobar διαθέτει την σχολή Jae academy στην Αμαλιάδα.

Όλη η επικαιρότητα