Lifestyle

Διονύσης Σχοινάς: Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας

Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός τραγουδιστής χαρακτήρισε «σκηνικό Χόλυγουντ» την εισβολή τεσσάρων ατόμων, τα οποία τον έδεσαν και τη συνέχεια τον λήστεψαν.

«Χόλιγουντ τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» είπε ο τραγουδιστής. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε, ‘ανέβασε μας πάνω’. Πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν.

Τους είπα κατευθείαν παιδιά πάμε στο χρηματοκιβώτιο» ανέφερε στην εκπομπή After Dark ο Διονύσης Σχοινάς.

Οι ληστές κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

«Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, «παιδιά να είστε καλά, για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη»! Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν αλλά δεν μας έδεσαν» τόνισε με ειλικρίνεια ο Διονύσης Σχοινάς προσθέτοντας πως «είμαστε όμως καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν»!

Τέλος, ο τραγουδιστής είπε πως «για να το κάνει αυτό κάποιος άνθρωπος πρέπει να είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. Για να έχει το θράσος και το θάρρος να μπει μέσα χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, πρέπει να έχει πρόβλημα. Για αυτό λέω να τους έχει ο Θεός καλά και όλα οκ»!

via

Όλη η επικαιρότητα