Αθλητισμός

Διπλή ενίσχυση για το Μεσολόγγι – Παπαχρήστος: «Έχουμε δύσκολο έργο»

"Αποκτήσαμε δυο παίκτες, οι οποίοι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ωστόσο θα είναι μαζί μας και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν όσο μπορούν"
Ακούστε το άρθρο

Σε δυο προσθήκες της τελευταίας στιγμής προχώρησε η ΑΕ Μεσολογγίου. Απέκτησε τους Φράνκο Κοκονόζι και Δημήτρη Μούτσι, οι οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΒ.

Ο Κοκονόζι είναι 24 χρονών και αγωνίζεται στη μεσοεπιθετικη γραμμή, ενώ ο Μουτσι είναι 20 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.: «Δυστυχώς τα πρώτα δυο παιχνίδια δεν είχαν θετική κατάληξη για εμάς. Είναι μια δύσκολη σεζόν σε αυτό το επίπεδο της κατηγορίας. Ο αντίπαλός μας, η Βάρδα, έχει δείξει κάποια καλά πράγματα. Έκανε πορεία στο Κύπελλο Ελάδας, κέρδισε πολύ εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική. Εμείς θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να ανέβουμε κατά πολύ επίπεδο για να γίνουμε όσο ανταγωνιστικοί πρέπει.

Είμαστε μια ομάδα η οποία χρειάζεται ενίσχυση. Αποκτήσαμε δυο παίκτες, οι οποίοι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ωστόσο θα είναι μαζί μας και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν όσο μπορούν», ανέφερε ο Θοδωρής Παπαχρήστος.

Όλη η επικαιρότητα