Ελλάδα

Διπλό φονικό στα Ανώγεια – Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του Καλομοίρη

Ακούστε το άρθρο

Άγνωστοι έσπασαν τη μαρμάρινη πλάκα που ήταν γραμμένες οι μαντινάδες και το τζάμι – Η ΕΛΑΣ επιχειρεί να εντοπίσει τους δράστες της βεβήλωσης του μνήματος – Καταδικάζει την ενέργεια η οικογένεια Ξυλούρη

Έντονη αναστάτωση επικρατεί στα Ανώγεια, καθώς άγνωστοι φέρεται ότι επιχείρησαν να βεβηλώσουν τον τάφο του Λευτέρη Καλομοίρη, του ενός από τα δύο θύματα της διπλής δολοφονίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, tο περιστατικό σύμφωνα με την αστυνομία έγινε γνωστό γύρω στις 6:30 το απόγευμα. Κάποιος επισκέφτηκε τον τάφο συγγενικού του προσώπου και είδε την βεβήλωση.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασαν την μαρμάρινη πλάκα, όπου ήταν γραμμένες οι μαντινάδες στον Λ. Καλομοίρη, καθώς και το τζάμι στο εικονοστάσι, όπως φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες.

Ήδη δυνάμεις της ΕΛΑΣ από τον Μυλοπόταμο, αλλά και το Ρέθυμνο σπεύδουν στο σημείο για να ερευνήσουν την υπόθεση.

kalomoiris_tafos

Καταδικάζει η οικογένεια Ξυλούρη

Η οικογένεια Ξυλούρη καταδικάζει τις καταστροφές που άγνωστοι προκάλεσαν στο μνήμα του Λ. Καλομοίρη, στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη επικοινώνησε με το δήμαρχο Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη  και καταδικάζει απερίφραστα το θλιβερό περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκφράζουν την ελπίδα να μην πρόκειται για κάποιον “καλοθελητή” που επιδιώξει να διαταράξει την κοινωνική ειρήνη, την οποία με ιδιαίτερη σπουδή περιφρουρούν και οι ίδιοι.

Όλη η επικαιρότητα