Αθλητισμός

«Διπλό» της Μπάρτσα στη Βαλένθια με χατ τρικ του σούπερ Μέσι! (VIDEO)

messi34.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ματσάρες από τις λίγες στο Μεστάγια. Εκεί, όπου έλαμψε (ξανά και ξανά και ξανά) το «άστρο» του Λιονέλ Μέσι, που πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε τη Μπαρτσελόνα στο τρίποντο απέναντι στην Βαλένθια με σκορ 3-2. 

Η εκκίνηση του παιχνιδιού ήταν φοβερή για τους Καταλανούς. Μόλις στο «11», ο Λέο βγήκε μόνος του σε τετ-α-τετ, έκανε ολίγον τι τα δικά του και πλάσαρε για το 1-0 των «μπλαουγκράνα».

Στο 39’ πάλι ο ίδιος –και μετά από ασίστ του Φάμπρεγας- πλάσαρε εύστοχα για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το… over ξανά από τον Αργεντινό με ωραίο κοντινό σουτ.

Κι ενώ φαινόταν πως πάμε για περίπατο, η Βαλένθια αντέδρασε. Ή πιο συγκεκριμένα, ο Πόστιγκα. Που αρχικά μείωσε με τρομερό «ψαλιδάκι» και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έγραψε το 3-2 με ωραία κεφαλιά. 

Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ήταν πιο… ήρεμα, αφού είχε περάσει η «καταιγίδα».

Στο 83’ ο Μέσι έχασε την ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι, αφού το εξαιρετικό του πλασέ… έγλειψε το κάθετο δοκάρι της Βαλένθια. Και τρία λεπτά αργότερα ο Ζόνας είχε δοκάρι, με τους γηπεδούχους να «τραβάνε τα μαλλιά τους» και τους φιλοξενούμενους να ευχαριστούν τον Θεό!

Τίποτα δεν άλλαξε στο φινάλε, με τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί 3-2 και τον Ντιέγκο Άλβες να κάνει δύο απίστευτες αποκρούσεις στο 90’.

Όλη η επικαιρότητα