Κινηματογράφος

Δισεκατομμυριούχος τζογαδόρος ο Ράσελ Κρόου, στη νέα του ταινία “Poker Face”

Στην ταινία του με τίτλο "Poker Face", ο Ράσελ Κρόου εμφανίζεται ως ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και τζογαδόρος.
Ακούστε το άρθρο

Ο Ράσελ Κρόου θα είναι επίτιμος καλεσμένος της ενότητας “Alice in the City” του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, στο οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρά του, το θρίλερ “Poker Face”.

Η ταινία, στην οποία ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, έχει θέμα τον κόσμο των στοιχημάτων με υψηλό ποντάρισμα.

Ο Ράσελ Κρόου εμφανίζεται ως ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας του τομέα τεχνολογίας και τζογαδόρος, Τζέικ Φόλεϊ, ο οποίος προσφέρει στους καλύτερους φίλους του την ευκαιρία να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από όσα είχαν ποτέ ονειρευτεί. Αλλά για να παίξουν θα πρέπει να αποχωριστούν το μόνο πράγμα που προσπαθούν να κρατήσουν σε όλη τη ζωή τους, τα μυστικά τους. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, οι μακροχρόνιοι φίλοι θα ανακαλύψουν τι πραγματικά διακυβεύεται.

Μαζί με τους Κρόου και Χέμσγουορθ, στην ταινία συμμετέχουν ο RZA του χιπ-χοπ συγκροτήματος Wu-Tang Clan και η Έλσα Πατάκι. Ο Στίβεν Μ. Κόουτς έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ράσελ Κρόου.

Η ταινία “Poker Face” είναι η δεύτερη που σκηνοθέτησε ο γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία Αυστραλός ηθοποιός μετά το φιλμ “The Water Diviner” του 2014.

Το πρόγραμμα “Alice in the City” διοργανώνεται από τις 13 έως τις 23 Οκτωβρίου παράλληλα με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Όλη η επικαιρότητα