WEB tv Ελλάδα

Δείτε βίντεο: Πώς ο στεγνός δρόμος γίνεται ποτάμι σε λίγα δευτερόλεπτα

Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η εικόνα καταστροφής που εμφανίζουν μετά τη θεομηνία σε περιοχές στη Δυτική Αττική όπου μέχρι στιγμής καταγράφονται τουλάχιστον επτά θάνατοι.

Φονική κακοκαιρία στην Αττική – 15 τα θύματα – Εθνικό Πένθος κήρυξε ο Αλ. Τσίπρας – Δύο άτομα αγνοούνται – Σε πλήρη εξέλιξη οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους από την Πυροσβεστική (PHOTOS – VIDEO)

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπιστούν τα αίτια της καταστροφής στις περιοχές, ειδικά του Θριάσιου Πεδίου, και να διακριβωθεί αν προκύπτουν αδικήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας είχε νωρίτερα επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα. Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση και την πορεία των επιχειρήσεων.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον συντονισμό των επιχειρήσεων, την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή.

Η κατάσταση είναι δραματική, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τα δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι στεγνοί δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους που παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Βίντεο της Παυλίνας Παπαδάκη όπως το έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Facebook:

Βίντεο από την Ιωάννα Μαραβέλια, επίσης από ανάρτηση της στο Facebook:



 

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα