Ηλεία

Δώδεκα θέσεις για τη Μονάδα του Πύργου – Προκήρυξη για 954 γιατρούς σε ΤΟΜΥ

Ακούστε το άρθρο

Δώδεκα θέσεις Παθολόγων και Γενικών Γιατρών για τη στελέχωση της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) του Πύργου, περιλαμβάνει η προκήρυξη που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, για την πρόσληψη 953 θέσεων γενικών γιατρών, παθολόγων και παιδιάτρων στις ΤΟΜΥ της χώρας, με στόχο την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες

Πρόκειται για 809 θέσεις γιατρών με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής Παθολογίας και 144 με ειδικότητα Παιδιατρικής, που καλύπτονται από σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης (2 χρόνια), η οποία υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Αιτήσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται – εφόσον κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα – να υποβάλουν μία και μόνο «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση», καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει στις 13 Ιουνίου (ώρα 12.00) και λήγει στις 22 Ιουνίου (ώρα 23.59).

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη μεγάλη προκήρυξη θέσεων ΤΟΜΥ, έπειτα από εκείνη του περασμένου Αυγούστου και μέχρι σήμερα, στις 70 μονάδες ΤΟΜΥ της χώρας έχουν διοριστεί περίπου 250 γιατροί.

Όλη η επικαιρότητα