Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. και σε συνδέσμους του Άρη και του Ηρακλή – Τι βρέθηκε

Η αστυνομία έψαξε τους συνδέσμους «Super -3» του Άρη στην περιοχή Χαριλάου και στην «Αυτόνομη Θύρα 10» του Ηρακλή.
Ακούστε το άρθρο

Μετά τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, οι έφοδοι της αστυνομίας επεκτάθηκαν και στους συνδέσμους των άλλων μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης, του Άρη και του Ηρακλή.

Δολοφονία Άλκη: Γενικευμένες εφόδους στους κεντρικούς συνδέσμους των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. Μετά τα ευρήματα σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, συνέχισε τις έρευνες και σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του Άρη και του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδες «grtimes» και «thestival» η αστυνομία έψαξε τους συνδέσμους «Super -3» του Άρη στην περιοχή Χαριλάου και στην «Αυτόνομη Θύρα 10» του Ηρακλή.

Σε όλους τους συνδέσμους οπαδών των ομάδων της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι έχει επεκταθεί η σημερινή έρευνα της αστυνομίας μετά τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη Καμπανό.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του Άρη αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα εντός του συνδέσμου φίλων Ηρακλή Αυτόνομη Θύρα 10 στη συμβολή των οδών Μητροπολίτου Γενναδίου και Ιουστινιανού.

Μάλιστα κατά την έρευνα των Αρχών στο σύνδεσμο οπαδών του «Γηραιού» κλούβα των ΜΑΤ είχε σταθμεύσει επί της οδού Εγνατίας για παν ενδεχόμενο.

Δολοφονία Άλκη: Τα ευρήματα στον σύνδεσμο του Άρη

Οσον αφορά την έρευνα στον σύνδεσμο της περιοχής Χαριλάου που βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το εσωτερικό  του στυλιάριασιδερόβεργεςπυρσούςκαπνογόνα, καθώς κι ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Επιπλέον οι Αρχές αποχώρησαν, παίρνοντας μαζί τους τρεις μεγάλες μαύρες σακούλες μέσα στις οποίες υπήρχαν άγνωστα μέχρι στιγμής αντικείμενα.

Θυμίζουμε ότι, έρευνες της αστυνομίας διεξήχθησαν και σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη κοντά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όλη η επικαιρότητα