Ελλάδα

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Θλίψη στην κηδεία της 21χρονης

Ακούστε το άρθρο

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο.

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (05/12/2018) ξεκίνησε να ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

kideia

Πηγή: e-evros.gr

Όλοι είναι συντετριμμένοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή η Ελένη.

Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης (04/12) από τη Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη και από κει στο Διδυμότειχο. Τα όσα εκτυλίχθηκαν εκεί θύμιζαν αρχαία τραγωδία, με τους γονείς της να είναι απαρηγόρητοι και όλο το Διδυμότειχο να θρηνεί για την κοπέλα που τόσο πρόωρα και κυρίως άδικα έχασε τη ζωή της.

kideia2

Πηγή: e-evros.gr

Ιατροδικαστής Ρόδου: Η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της

Νέα σοκαριστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσων περνούν οι ώρες.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της άτυχης νεαρής, μιλώντας στο STAR αποκάλυψεότι η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.

Τα ευρήματα δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα και ότι η φοιτήτρια ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Μάλιστα, όπως αποκαλύπεται, αν την μετέφεραν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε.

Αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και βιασμό οι κατηγορούμενοι

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, άσκησε το βράδυ της Τρίτης (04/12) ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος στους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθούν.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του. Αντίθετα, ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Αρνείται την εμπλοκή του ο νεαρός Ροδίτης

Αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας ο νεαρός Ροδίτης που κρατείται από τους λιμενικούς ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση, μαζί με 19χρονο Αλβανό ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του.

Όπως έγινε γνωστό ο 21χρονος Ροδίτης ζήτησε δια του συνηγόρου του, 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Και οι δύο θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε. Στη συνέχεια, φέρονται μετέφεραν το πτώμα της στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές της 21χρονης

Από τις καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων, κατά τις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε και ξέσπασε καβγάς, αναφέρει η dimokratiki.gr.

Στη συνέχεια, ο ένας φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με σίδερο σιδερώματος στο κεφάλι και να την έπιασε από το λαιμό.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι και τότε οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους, πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την λήψη κυρίως μαρτυρικώνκαταθέσεων από άτομα τα οποία συναναστρεφόταν η 21χρονη εντός και εκτός του Πανεπιστημίου, ενώ χθες επιδόθηκε κλήση μάρτυρα και κατέθεσε στην Αθήνα στενή της φίλη με την οποία είχε επικοινωνία τηλεφωνικώς λίγη ώρα πριν την εξαφάνισή της.

cnn

Όλη η επικαιρότητα