Ελλάδα

Δολοφονία γιατρού στη Σητεία: Συνελήφθη φίλος της οικογένειας που φέρεται να τον σκότωσε εν ψυχρώ

Ακούστε το άρθρο

Ένας Βούλγαρος – που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και φίλος της οικογένειας – συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που έπεσε νεκρός από σφαίρες, μέσα στο αμάξι του.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το αμάξι του γιατρού “γαζώθηκε” από σφαίρες κυνηγετικού όπλου, με μια σφαίρα να τον “βρίσκει” στο κεφάλι και τρεις στην πλάτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή “Πιλαλήματα” Σητείας, κοντά στις Λιθίνες, με τον 62χρονο γιατρό με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του. Στο σημείο νωρίτερα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ιατροδικαστής, στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα δεδομένα της Σητείας.

Ο άτυχος 62χρονος σήμερα είχε τα γενέθλια του και οι εκτελεστές του επέλεξαν … αυτή τη μέρα για να βάλουν τέλος στη ζωή του… Ο εκλιπών ήταν ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία που έχει υποστεί σοκ από την περίεργη αυτή υπόθεση. Από την αστυνομία έχει προσαχθεί και εξετάζεται ως ύποπτος ένας Βούλγαρος, από το φιλικό περιβάλλον της συζύγου του θύματος ενώ ο τρόπος που έγινε το έγκλημα δείχνει σε μία πρώτη φάση, προσωπικά κίνητρα.

Το χρονικό

Περίπου στις 9 το πρωί και ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του ο 62χρονος ιδιώτης καρδιολόγος, κοντά στην περιοχή Μακρύς Γιαλός, ο δράστης που όπως όλα δείχνουν του είχε στήσει ενέδρα θανάτου και γνώριζε τα δρομολόγια του, πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τουλάχιστον 4 φορές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, πεσμένος στην άσφαλτο όπου εικάζεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή και δέχτηκε τον τελικό πυροβολισμό.

Πηγή: news247.gr

Νεκρός γιατρός στην Κρήτη – Γάζωσαν το αυτοκίνητό του

Όλη η επικαιρότητα